Het MacFreak® Forum - Voor online ondersteuning in het Nederlands!

    Het MacFreak® Forum
     Vragen: Algemeen
         Online kopen te vertrouwen
                
Welkom bij Vragen: Algemeen 

      Forum gemodereerd door: Moderator  
  Spring naar onderwerp
« Ouder - Nieuwer »  
Onderwerp met meerdere pagina's:
   [ 1 2 ]    Volgende »

    

       
macje
Niet Aanwezig



Junior Lid
Aantal berichten: 32 | Lid sinds: 06-09-2004 | Geplaatst om: 15:47 - 17-11-2009
Is dit wel te vertrouwen ?
De prijzen zijn echt aan de lage kant...een iPhone 3GS 64 GB voor nog geen 300 euro ???

http://www.kauyps.com/

Groeten

Vincent

mikus
Niet Aanwezig




Een ware MacFreak!
Aantal berichten: 1023 | Lid sinds: 26-01-2009 | Geplaatst om: 15:58 - 17-11-2009
nou nou zeker doen      let wel een 64 gb iphone bestaat niet    

Natuurlijk niet let op met dit soort sites als het te mooi is om waar te zijn is het dat 99% van de keren ook




*iMac 2,4Ghz 24 inch, PowerMac G5 2,5 Ghz dual op 94 cm Philips Ambilight, 2 X iPhone 3GS, iPad Wifi 16 gb Plus een hele hoop aan knutsel Macs.*

majorB
Niet Aanwezig




Een ware MacFreak!
Aantal berichten: 1009 | Lid sinds: 30-05-2006 | Geplaatst om: 15:58 - 17-11-2009
wat denk je...?

Registrant:
 Organization   : wenqiao
 Name           : qiaoye
 Address        : henanzhengzhou
 City           : Jining
 Province/State : Neimongguziqu
 Country        : CN
 Postal Code    : 342342

Robert
Niet Aanwezig




Redactielid
Aantal berichten: 20759 | Lid sinds: 11-11-2003 | Geplaatst om: 16:01 - 17-11-2009
Bovenaan de site: "All our products are made in Korea."

Dat zullen ze leuk vinden om te horen bij Foxconn, want die staan toch echt in China (en maken o.a. iMacs).




Robert is van beroep fotograaf.
Kijk hier voor zijn website in beweging.

Digitallife
Niet Aanwezig




MacFreak Verslaafde
Aantal berichten: 901 | Lid sinds: 09-05-2003 | Geplaatst om: 16:04 - 17-11-2009
hoe dat zoiets nog online staat, begrijp ik niet.
Rijd 5 km te hard en ze hebben het gezien. Maar zo iets blijft gewoon online.


groeten




MacPro 8-Core • 8 GB RAM • 2,8 TB Hard Disk ruimte • PowerBook 12 inch 640 MB RAM • MacBook PRO 15,4 inch 2GB RAM • Mac Mini 2.0 (MediaCenter) • IPOD TOUCH 16GB • iPad 32GB • iPhone 4S • APERTURE USER • Canon "L" Lenzen • http://www.macobsession.be

Esquare
Niet Aanwezig




Een ware MacFreak!
Aantal berichten: 6303 | Lid sinds: 01-04-2007 | Geplaatst om: 16:17 - 17-11-2009
Dus jij pleit voor een soort internetpolitie?    




Probleem? Check eerst je harde schijf met Schijfhulpprogramma en SMART Utility (http://tinyurl.com/SMARTUtility).
En kijk ook eens op: discussions.apple.commacosxhints.comthexlab.com.
(En als je problemen wilt, probeer dan: CleanMyMac, Onyx, MacKeeper, Xslimmer of Monolingual...!)

macje
Niet Aanwezig



Junior Lid
Aantal berichten: 32 | Lid sinds: 06-09-2004 | Geplaatst om: 16:20 - 17-11-2009
Idd, was 32 GB model

Heb eens een mail gestuurd en heb antwoord had van "Ying Wu". Je kan er een kopen, verzendingskosten naar Belgie bedragen 36 euro.
Dit kan toch echt niet, voor de helft van de prijs (hier bij ons +- 700 euro ) een iPhone...

Lijkt verleidelijk maar toch maar niet doen zeker ?

Vincent

mikus
Niet Aanwezig




Een ware MacFreak!
Aantal berichten: 1023 | Lid sinds: 26-01-2009 | Geplaatst om: 16:25 - 17-11-2009
Nou nee natuurlijk niet doen, als je het nu nog steeds wilt proberen succes    




*iMac 2,4Ghz 24 inch, PowerMac G5 2,5 Ghz dual op 94 cm Philips Ambilight, 2 X iPhone 3GS, iPad Wifi 16 gb Plus een hele hoop aan knutsel Macs.*

macje
Niet Aanwezig



Junior Lid
Aantal berichten: 32 | Lid sinds: 06-09-2004 | Geplaatst om: 16:41 - 17-11-2009
Zelfs al is het nep, wie betaalt dan diene gast die met u chat ( heb het eens geprobeerd )? Een hacker ?

Zo'n risico ga ik idd niet nemen...

Toch bedankt voor jullie reacties

Vincent

(Bewerkt door macje om 16:41, 17-11-2009)

Robert
Niet Aanwezig




Redactielid
Aantal berichten: 20759 | Lid sinds: 11-11-2003 | Geplaatst om: 17:00 - 17-11-2009
Aan nep-handel wordt héél erg veel verdiend hoor, dus daar kan je echt wel wat Chinezen voor neerzetten. Probleem is dat het misschien wel echt is, maar niemand kan het je verzekeren.

Maar als jij het uit wilt proberen dan houd ik me aanbevolen!    




Robert is van beroep fotograaf.
Kijk hier voor zijn website in beweging.

       

Spring naar onderwerp
« Ouder - Nieuwer »
Onderwerp met meerdere pagina's:
   [ 1 2 ]    Volgende »

MF-Forum v6.0.0 © 2001/2012 - MacFreak® Interactive Media