Het MacFreak® Forum - Voor online ondersteuning in het Nederlands!

    Het MacFreak® Forum
     Vragen: Algemeen
         Ervaringen met Stack?
                
Welkom bij Vragen: Algemeen 

      Forum gemodereerd door: Moderator  
  Spring naar onderwerp
« Ouder - Nieuwer »  
Onderwerp met meerdere pagina's:
« Vorige    [ 1 2 ]   

    

       
Flix
Niet Aanwezig




Een ware MacFreak!
MacFreak Donateur
Aantal berichten: 11955 | Lid sinds: 07-04-2001 | Geplaatst om: 01:40 - 18-06-2017

 
Citaat: fryskhynder om 14:17, 14-06-2017
Ik heb bestanden geüpload naar Stack als back-up, maar die bleken later ook weer op mijn harde schijf te staan waardoor die volliep.

Als je ze niet ook op je Mac of elders bewaart, is het géén backup!

macsiem
Niet Aanwezig




Een ware MacFreak!
Aantal berichten: 2121 | Lid sinds: 21-04-2005 | Geplaatst om: 10:04 - 18-06-2017
Wat is de maximale file-grootte die je hebt opgeladen?




Dankbaarheid is een bloem, die in weinig tuinen bloeit...

fryskhynder
Niet Aanwezig




Een ware MacFreak!
Aantal berichten: 1035 | Lid sinds: 20-04-2006 | Geplaatst om: 13:25 - 18-06-2017
Ik heb de hele back-up van mijn HD geupload, ongeveer 400GB
En die staat dan dus ook als 'map' op mijn iMac   




iMac 2.7 GHz Interl Core i5
8GB 1600MHz DDR3
Mavericks 10.9.2

macsiem
Niet Aanwezig




Een ware MacFreak!
Aantal berichten: 2121 | Lid sinds: 21-04-2005 | Geplaatst om: 13:39 - 18-06-2017
Sorry, van dit antwoord word ik ook een beetje duizelig.
Bedoel je " ik heb van mijn Apple HD in één keer een backup gemaakt naar Stack"? ( uiteraard kost dit vele uren).
Sleep je dan het icoon van je Apple HD, dat op de desktop staat naar de webdav van Stack?




Dankbaarheid is een bloem, die in weinig tuinen bloeit...

fryskhynder
Niet Aanwezig




Een ware MacFreak!
Aantal berichten: 1035 | Lid sinds: 20-04-2006 | Geplaatst om: 13:59 - 18-06-2017
Nee, ik heb een kopie van mijn HD (gemaakt door CopyCloner op een externe HD0 naar Stack geupload.
En kennelijk staat diezelfde upload dan ook in de map 'Stack' op mijn iMac.
M.a.w. ik snap het (systeem) niet?




iMac 2.7 GHz Interl Core i5
8GB 1600MHz DDR3
Mavericks 10.9.2

macqintosh
Niet Aanwezig




Een ware MacFreak!
Aantal berichten: 1282 | Lid sinds: 29-12-2006 | Geplaatst om: 20:10 - 18-06-2017
Stack is geen backup systeem zoals Time machine maar een synchronisatietool a la Dropbox. Wat in Stack staat, staat ook op je Mac. Het is overigens wel in te stellen als "domme backup schijf".

https://www.transip.nl/blog/mogelijkheden-van-stack-onlineopslag/




iPhone 6+ 64GB / Apple TV 4 64GB / iMac 27" (Late 2013) / MacBook Pro 13" Retina (early 2015)

neoman
Niet Aanwezig




Een ware MacFreak!
Aantal berichten: 2159 | Lid sinds: 02-12-2003 | Geplaatst om: 08:21 - 19-06-2017
Ik gebruik mijn Stack gewoon als netwerkschijf. Soms wil ik toch een paar folders syncen en daar gebruik ik dan b.v. Transmit voor. Werkt prima!

(Bewerkt door neoman om 8:26, 19-06-2017)

       

Spring naar onderwerp
« Ouder - Nieuwer »
Onderwerp met meerdere pagina's:
« Vorige    [ 1 2 ]   

MF-Forum v6.0.0 © 2001/2013 - MacFreak® Interactive Media