Het MacFreak® Forum - Voor online ondersteuning in het Nederlands!

    Het MacFreak® Forum
     Vragen: Hardware - Lifestyle (iPod en AppleTV)
         iTunes en Apple TV
                
Welkom bij Vragen: Hardware - Lifestyle (iPod en AppleTV) 

      Forum gemodereerd door: Moderator  
  Spring naar onderwerp
« Ouder - Nieuwer »  
Onderwerp met 1 pagina
    

       
Ashcat
Niet Aanwezig



Nieuw Lid
Aantal berichten: 9 | Lid sinds: 18-07-2010 | Geplaatst om: 16:36 - 13-02-2013
Hallo, sinds gister heb ik een nieuwe iMac en ik heb een Apple TV (3e gen.)
Op de iMac staat de nieuwe iTunes (update kwam meteen na de backup met TimeMachine). Om films van de iMac op de Apple TV te bekijken moet thuisdeling aanstaan. Zoals ik het nu zie staat het aan maar om e.o.a. reden zie ik op mijn Apple TV bij het icoon van Computers de iMac niet staan. Waar kan ik de instellingen bij de nieuwe iTunes vinden? Ik wil graag zien of hij ook wel alle instellingen van de vorige iTunes heeft over genomen.
Ik heb de iMac aan een netwerkkabel hangen maar ook Wifi staan aan.

Ik kan wel films die op de iPad staan via de Apple TV bekijken dus de instellingen op die tv staat wel goed.
Wie kan mij helpen? Alvast veel dank!


orange
Niet Aanwezig




Een ware MacFreak!
Aantal berichten: 1726 | Lid sinds: 29-08-2007 | Geplaatst om: 16:44 - 13-02-2013
iTunes > Voorkeuren >

Ashcat
Niet Aanwezig



Nieuw Lid
Aantal berichten: 9 | Lid sinds: 18-07-2010 | Geplaatst om: 17:23 - 13-02-2013
Dank, dat heb ik gedaan en ik heb ook mijn Apple ID op de computer ingevuld maar ik krijg de computer niet op de Apple TV te zien. De Apple TV blijft maar steeds met de melding komen van:
"schakel thuisdeling in" en dat heb ik toch echt gedaan!   

orange
Niet Aanwezig




Een ware MacFreak!
Aantal berichten: 1726 | Lid sinds: 29-08-2007 | Geplaatst om: 17:34 - 13-02-2013
Zit je niet heel per ongeluk met de Apple TV op een ander WiFi-kanaal/netwerk?

macossie
Niet Aanwezig




Een ware MacFreak!
MacFreak Donateur
Aantal berichten: 1852 | Lid sinds: 26-01-2002 | Geplaatst om: 18:01 - 13-02-2013
thuisdeling moet je op de apple TV aanzetten.

itunes moet op je imac aanstaan.




studioleo.nl

Ashcat
Niet Aanwezig



Nieuw Lid
Aantal berichten: 9 | Lid sinds: 18-07-2010 | Geplaatst om: 18:14 - 13-02-2013
Orange: alweer dank voor je reaktie. Het netwerk is identiek.
Bij Instellingen op de A.TV staat het onderdeel Kanaal (kiezen/wijzigen) er niet bij.
Op de iMac weet ik het niet te vinden.   
Ik heb op de A.TV wel een IP nr. staan dat een andere laatste cijfer heeft maar dat moet toch ook?

ikkezelluf
Niet Aanwezig



MacFreak Veteraan
Aantal berichten: 123 | Lid sinds: 20-09-2008 | Geplaatst om: 20:05 - 13-02-2013
Ga in iTunes naar archief -> thuisdeling en zet deze aan.....




http://www.black-bone.nl

Ashcat
Niet Aanwezig



Nieuw Lid
Aantal berichten: 9 | Lid sinds: 18-07-2010 | Geplaatst om: 20:29 - 13-02-2013
ikkezelluf: dat was het!! Dank voor je reaktie, de anderen trouwens ook hoor!

Tot de volgende vraag!   

(Bewerkt door Ashcat om 20:40, 13-02-2013)

       

Spring naar onderwerp
« Ouder - Nieuwer »
Onderwerp met 1 pagina

MF-Forum v6.0.0 © 2001/2013 - MacFreak® Interactive Media