Het MacFreak® Forum - Voor online ondersteuning in het Nederlands!

    Het MacFreak® Forum
     Vragen: Software (OS X 10.0 en hoger)
         Knop toon navigatiekolom is lichtgrijs in Finder
                
Welkom bij Vragen: Software (OS X 10.0 en hoger) 

      Forum gemodereerd door: Moderator  
  Spring naar onderwerp
« Ouder - Nieuwer »  
Onderwerp met 1 pagina
    

       
Herbieferbie
Niet Aanwezig



MacFreak Verslaafde
Aantal berichten: 234 | Lid sinds: 03-11-2012 | Geplaatst om: 08:34 - 09-11-2012
Hoi

Als ik finder open wil ik graag de navigatiekolom zien aan de linkerkant, als ik bij weergave dit in wil stellen is die mogelijkheid lichtgrijs, hetgeen inhoud dit niet werkt.
Als ik gewoon de icoon van mijn mac Hd welke op mijn buroblad staat dubbelklik opent finder , en heb ik wel de navigatiekolom.
Maar ik ben eigenwijs en wil graag finder op de normale manier kunnen openen en dan ook nog met navigatiekolom.
Ow en de sneltoetscombi werkt ook niet
Ik hoort het van jullie grt HF

(Bewerkt door Herbieferbie om 8:41, 9-11-2012)




Imac core I5 16 gig geheugen - Mac osx 10.8.2 van maart 2013

Flix
Aanwezig




Een ware MacFreak!
MacFreak Donateur
Aantal berichten: 9759 | Lid sinds: 07-04-2001 | Geplaatst om: 13:40 - 09-11-2012
Welke versie van het OS gebruik je?
(Ja, het is altijd zinnig om er wat meer info bij te geven, als je een vraag stelt.)

Herbieferbie
Niet Aanwezig



MacFreak Verslaafde
Aantal berichten: 234 | Lid sinds: 03-11-2012 | Geplaatst om: 17:09 - 09-11-2012
Daar heb je gelijk, het is 10.7.5 mvg HF




Imac core I5 16 gig geheugen - Mac osx 10.8.2 van maart 2013

Flix
Aanwezig




Een ware MacFreak!
MacFreak Donateur
Aantal berichten: 9759 | Lid sinds: 07-04-2001 | Geplaatst om: 18:07 - 09-11-2012
Er zat 'vroeger' zo'n knopje, ook wel 'rijstkorrel' genoemd, rechtsboven in het Findervenster die de nav. kolom deed verdwijnen. Maar die zat er in Lion (10.7) al niet meer in, geloof ik.

Kijk even of ie toch niet staat.
Zo niet: heb je de Mac al eens herstart (of enkel de Finder herstart, of uit-/ingelogd)?

Paul Sondervan
Aanwezig




Een ware MacFreak!
MacFreak Donateur
Aantal berichten: 3642 | Lid sinds: 11-06-2001 | Geplaatst om: 22:13 - 09-11-2012
Waarschijnlijk staat ook de knoppenbalk uit.
Maak eerst eens de knoppenbalk zichtbaar.
Weergave --> Toon knoppenbalk
Daarna is de optie voor de Navigatiekolom ook weer te benaderen.




Sondervan Automatisering
Mac Pro (2008), MacBook Pro Retina 15" (Late 2013), iPhone 4

Shmoo
Niet Aanwezig




Een ware MacFreak!
Aantal berichten: 3136 | Lid sinds: 11-11-2011 | Geplaatst om: 01:57 - 10-11-2012
Of een screenshotje  

Herbieferbie
Niet Aanwezig



MacFreak Verslaafde
Aantal berichten: 234 | Lid sinds: 03-11-2012 | Geplaatst om: 03:03 - 10-11-2012
Nou het probleem heeft zichzelf opgelost, ineens open ik finder en is de kolom er weer.
Niks voor gedaan. Vreemd maar waar, bedankt voor jullie hulp

Grt HF




Imac core I5 16 gig geheugen - Mac osx 10.8.2 van maart 2013

Robert
Niet Aanwezig




Redactielid
Aantal berichten: 24385 | Lid sinds: 11-11-2003 | Geplaatst om: 08:59 - 10-11-2012

 
Citaat: Herbieferbie om 3:03, 10-11-2012
Niks voor gedaan.


Ook de Mac niet herstart, zoals Flix je aanraadde?




Robert is van beroep fotograaf.
Kijk hier voor zijn website in beweging.

Herbieferbie
Niet Aanwezig



MacFreak Verslaafde
Aantal berichten: 234 | Lid sinds: 03-11-2012 | Geplaatst om: 14:39 - 11-11-2012
Sorry was ff druk geweest, herstarten verhielp het probleem idd, dus toch iets voor gedaan maar was me er niet zo bewust van.
Heeft herstarten überhaupt enige zin op een Mac op mijn Win pc doe ik dat bijna altijd als ik iets van enige importantie installeer

Grt weer en bedankt




Imac core I5 16 gig geheugen - Mac osx 10.8.2 van maart 2013

Flix
Aanwezig




Een ware MacFreak!
MacFreak Donateur
Aantal berichten: 9759 | Lid sinds: 07-04-2001 | Geplaatst om: 14:50 - 11-11-2012
Nee, is niet nodig.

Maar als je een of ander probleem(pje) hebt, is een van de eerste dingen die je probeert om tot een oplossing te komen is een herstart; want er kan altijd een klein software conflictje zijn, of een rare 'beweging' van de gebruiker. En met een herstart worden zaken weer 'schoon' ingeladen.

       

Spring naar onderwerp
« Ouder - Nieuwer »
Onderwerp met 1 pagina

MF-Forum v6.0.0 © 2001/2013 - MacFreak® Interactive Media