Vul hieronder je gebruikernaam en wachtwoord in.

Nieuwe How-To-video's, speciaal voor iPad en iOS 11

000

Apple heeft de afgelopen tijd al een heleboel How-To-video's uitgebracht, vooral voor de iPhone 7 zagen we er eerder al een heleboel van voorbij komen.

Maar nu iOS 11 uit is gaat de aandacht even speciaal naar de iPad. Want hoewel iOS 11 voor de iPhone ook heel erg veel nieuws brengt, is het vooral de iPad die met iOS 11 de grootste sprong maakt. Want met bijvoorbeeld de Bestanden-app, drag-and-drop, het nieuwe Dock en de verbeteringen voor de Apple Pencil maakt iOS 11 van jouw iPad een veel beter apparaat, zonder dat je bij hoeft te betalen.

Hieronder de drie nieuwe How-To-video's die Apple nu net heeft uitgebracht, de hele serie kan je hier vinden op YouTube.

Prijzen iPad Pro met 256 GB en 512 GB zeventig euro verhoogd

017

Gisteren hadden we nog het goede nieuws dat Apple de prijzen van alle huidige iPhones verlaagd heeft, vandaag is er wat minder goed nieuws te melden over de prijzen van de iPad Pro modellen met 256 GB en 512 GB aan interne opslag.

Want Apple heeft de prijzen daarvan met maar liefst 70 euro verhoogd na de presentatie van afgelopen dinsdag, de oude prijzen zijn hier nog te zien. Het gaat niet om een correctie van bijvoorbeeld de wisselkoers, in de VS zijn de prijzen van deze modellen ook omhoog gegaan, en de prijs van het model met 64 GB aan interne opslag is gelijk gebleven.

Deze prijsverhoging komt waarschijnlijk door de stijging in de prijzen van NAND Flash-opslag, die Apple in deze modellen gebruikt. Mocht dat zo zijn, dan hopen we dat Apple bij een daling van de prijzen daarvan ook de prijzen van de iPad Pro modellen die nu verhoogd zijn, meteen weer naar beneden bijstelt.

met dank aan forumlid 'ElectricCat', die als eerst dit nieuws aan ons meldde