Vul hieronder je gebruikernaam en wachtwoord in.

Schetsen van NBA sterren op iPad Pro met Apple Pencil

000

De artiest Robert Generette III, ook bekend onder zijn artiestennaam Rob Zilla, schetste de afgelopen tijd veel sterren van de National Basketball Association (NBA), en dat is natuurlijk iets wat in de VS de aandacht trekt. Maar de aandacht die deze schetsen nu krijgen komt niet alleen door het onderwerp, ook de uitvoering mag er zijn.

Het is onder andere Apple zelf die deze artiest en zijn werk in het zonnetje zet, op deze PR-pagina lezen we wat over Robert Generette III en zijn werk, en zien we hoe een schets van Kevin Durant van de Golden State Warriors tot leven komt.

Deze schetsen maakt hij op een iPad Pro met Apple Pencil en de gratis app Adobe Illustrator Draw. Opvallend, want tot nu toe zagen we dat veel artiesten de app Procreate gebruiken om hun schetsen te maken op de iPad Pro met een Appel Pencil.Als je meer te weten wilt komen over Rob Zilla dan kom je volgens ons beter aan je trekken in dit artikel van Mashable. Hieronder nog een aantal schetsen van zijn hand. Voor alle afbeeldingen in dit nieuwsbericht geldt dat je een grotere versie te zien krijgt als je er simpelweg even op klikt.


John Wall van the Washington Wizards, voor het inkleuren


Russell Westbrook van the Oklahoma City Thunder


Bradley Beal van The Wizards

Drie nieuwe commercials voor de iPad Pro

000

Apple heeft weer drie nieuwe commercials uitgebracht voor de iPad Pro, in hetzelfde format als wat we de afgelopen tijd voorbij hebben zien komen. Dus ook nu weer in een studio tegen wit, een muziekje er achter en met een uitvergrote tweet in de hoofdrol en de reactie van Apple daarop.

Omdat het allemaal om één campagne gaat blijft het thema natuurlijk ook hetzelfde, de voordelen van een iPad Pro vergeleken met een laptop. Bijvoorbeeld dat een iPad Pro lekker licht is en dat de batterij erg lang meegaat, zodat je er makkelijk mee op locatie kan werken.