Vul hieronder je gebruikernaam en wachtwoord in.

De nieuwe iPad onder de microscoop

002

Sinds afgelopen vrijdag is de nieuwe iPad in een aantal landen, waaronder de V.S., te koop en we zien dan ook op allerlei plekken de reacties er op.

Naast alle reviews, uitpak filmpjes, melige filmpjes en dergelijke viel mij de site van Lukas Mathis op. Want hij heeft de schermen van de iPad 2, de nieuwe iPad en de iPhone 4S onder de microscoop gelegd. En dan zie je pas echt hoeveel meer vier keer zoveel pixels in de praktijk inhoudt.

Hij vergeleek trouwens niet alleen de iPad 2 met de nieuwe iPad, ook de iPhone 4S zette hij er naast. En daar is het verschil natuurlijk veel kleiner, het zijn tenslotte allebei Retina Displays.Reacties

19 maart 2012 Een ware MacFreak!

Wat vreemd, dat er zo'n heel andere constructie van arrays in de iPads gebruikt wordt, vergeleken met die van de iPhone (4S). Of mis ik weer de notie van een of andere cryptische afkorting ?

21 maart 2012 Een ware MacFreak!

Ik las er gisteren nog ergens een artikel over (heb het linkje helaas niet meer) maar het retinascherm van de iPhone 4(s) en dat van de nieuwe iPad zijn inderdaad gemaakt met behoorlijk verschillende technologie.

Reageer

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Als je nog geen lid bent van MacFreak kan je je hier registreren.