Vul hieronder je gebruikernaam en wachtwoord in.

Consumenten heel erg tevreden over nieuwe iPad

000

Het onderzoeksbureau ChangeWave Research heeft onderzoek gedaan onder 200 gebruikers van de nieuwe iPad om te kijken hoe tevreden (of ontevreden) die zijn over Apple's meest recente tablet.

En de resultaten zijn iets waarmee ze bij Apple heel erg blij zullen zijn, want die liggen nog een stuk hoger dan vergelijkbaar onderzoek bij de iPad 2. Zo lag het percentage wat redelijk tevreden was met de iPad 2 op 23% en was 74% erg tevreden met Apple's vorige tablet. Nu liggen die cijfers op 16 en maar liefst 82 procent.Als we dan wat preciezer kijken naar wat de bezitters van de nieuwe iPad precies vinden, dan zien we dat niemand erg ontevreden is met hun recente aankoop.Als Apple toch nog wat wil verbeteren aan de iPad, en dat willen ze als dat kan zonder enige twijfel, dan zijn de twee onderstaande grafiekjes ook nog belangrijk. Hier kunnen we zien wat mensen het hoogst en het laagst waarderen aan hun nieuwe iPad.

En als laatste hebben ze ook nog even gevraagd of het een probleem was dat deze iPad wat warmer wordt. Vier procent heeft er een beetje last van, zeven procent nauwelijks en 89 procent heeft er kennelijk nog nooit wat van gemerkt.Ik kan me voorstellen dat ze bij Apple erg blij zijn met de uitkomsten van dit onderzoekje. Ik ben alleen benieuwd of de percentages nog wat anders zouden komen te liggen als de onderzochte groep wat groter is, want bij 200 respondenten is de kans van een afwijking van een paar procent nog wel aanwezig.

Reageer

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Als je nog geen lid bent van MacFreak kan je je hier registreren.