Vul hieronder je gebruikernaam en wachtwoord in.

Shop aanbieding: Artwizz Induction Lader voor de Magic Mouse

011

Het is alweer een hele tijd geleden dat Apple de Magic Mouse introduceerde. Hoewel we af en toe nog terugdenken aan de Mighty Mouse, is de Magic Mouse een waardige opvolger gebleken. Er is echter één klein minpuntje en dat is dat de batterijen van de Magic Mouse vrij snel leeg zijn en je dus vaak de batterijen moet vervangen. Irritant en niet goed voor het milieu!

Artwizz heeft met deze inductie lader dé oplossing hiervoor en het werkt erg simpel. Je sluit de inductielader aan via de meegeleverde USB-kabel, vervangt de batterijen door de meegeleverde inductie accu en klaar ben je. Nooit meer zonder stroom in je muis.

De accu gaat ongeveer 24 uur mee op één lading, als deze leeg dreigt te raken dan leg je je Magic Mouse op het plateau om het laden te starten zoals in de afbeelding hierboven.

Onderstaande video is een typisch gevalletje van hoe je je iPhone niet moet vasthouden tijdens het filmen, maar de filmer brengt het product wel goed in beeld.De Artwizz Inductie Lader is normaal te krijgen voor €39,95 maar deze week in de MacFreak Shop voor €29,95 (-25%)! Afrekenen in onze webshop kan nu naast iDeal ook met PayPal, Visa en MasterCard. En als je deze lader op een werkdag besteld heb je hem de volgende dag al in huis, zowel in Nederland als in België.

Artwizz inductie lader kopen kan hier.

Reacties

27 november 2012 Een ware MacFreak!

absolute aanrader zo'n lader.
Deze heb ik al een hele tijd: http://www.mobeetechnology.com/the-magic-charger.html

27 november 2012 Een ware MacFreak!

Die Mobee is een tientje duurder nu maar die hebben wij ook ;-)

Mobee Magic charger

27 november 2012 MacFreak Verslaafde

Aha, een gevalletje Vertical Video Syndrom.

27 november 2012 Een ware MacFreak!

En ook daar hadden we iets over :-)

Ook zo'n last van het VVS?

27 november 2012 MacFreak Verslaafde

Dat lijkt me wel een goed kerstcadeau voor mijn ouders. Die klagen altijd dat ze hun muis zo veel moeten opladen voor ze met hun iMac kunnen werken. Twee vragen toch wel:

- De lader wordt aangesloten op USB. Geven die ook stroom als de iMac uit staat? Je laadt de muis immers op als je hem niet nodig hebt ;) en mijn ouders zetten de iMac nooit in slaapmodus, altijd uit. Als ze dan speciaal de Mac moeten laten aanstaan dan wordt het voor hun vervelend. Misschien kan ik een 220V USB-adapter gebruiken.
- Kan je die lader overal plaatsen? Hij wekt waarschijnlijk nogal sterke magnetische velden op, dus te dicht bij de iMac mag hij niet staan. Mijn ouders hebben naast hun iMac ook een externe harde schijf, dus ze kunnen de lader daar waarschijnlijk niet naast of op plaatsen?

27 november 2012 Een ware MacFreak!

Lader kun je in principe overal plaatsen en wist je dat het eigenlijk beter is om de iMac in sluimer te zetten?

27 november 2012 MacFreak Verslaafde

Hoi,

Ik vraag me af of het wel goed is voor een MacBook om voortdurend extra stroom te moeten leveren voor bijv. zo'n lader of voor je iPad of iPhone mocht je die aan je USB-poort hebben aangesloten. Heeft iemand daar enig idee over?

Waarom gaat zo'n accu maar 24 uur mee, vraag ik mij af. Ik laad 1 keer per twee weken 4 batterijtjes op. Is dat niet een stuk goedkoper in het stroomgebruik, en dus ook beter voor het milieu, dan zo'n apparaat 24 uur per dag op je Mac aangesloten te hebben? Want elke keer als je hem nodig hebt het apparaat aansluiten en dan weer ontkoppelen is natuurlijk niet praktisch.

Mark

28 november 2012 MacFreak Verslaafde

marksch, het lijkt me dat het continu USB gebruiken geen probleem is. Maar je hebt wel gelijk dat sporadisch opladen beter is dan een lader die altijd verbruikt.

SteefJoops, of dat nu goed is of niet, mijn ouders zijn als de dood voor sluipverbruik. Alles moet UIT, desnoods met de stekker. En eigenlijk hebben ze wel gelijk. Het duurde een tijdje tegen ik ze kon overtuigen dat hun decoder voor digitale tv in standby moet blijven voor nachtelijke updates. Die draadloze muis was sowieso geen praktische oplossing. Die moet je altijd aan of uit zetten met de schakelaar om batterijverbruik te minderen. Vaak vergeten ze de muis aan te zetten, maar de iMac herkent de muis niet als die wordt aangezet na de computer. Dan moet ie even in slaapmodus.

28 november 2012 Redactielid

Als alles uit moet dan is een stroomadapter met USB inderdaad de beste optie. Vreemd dat die iMac de Magic Mouse niet herkent als die later aangezet wordt (duurt hier even, maar werkt uiteindelijk altijd wel). Misschien een idee om de muis zo neer te leggen dat ze niet kunnen vergeten om die altijd meteen aan te zetten, bijvoorbeeld op het toetsenbord?

01 december 2012 Een ware MacFreak!

Laatste dag van deze aanbieding.

01 december 2012 MacFreak Veteraan

Niet per se beter voor milieu dan batterijen. Inductie is notoir inefficiënt. Zit wel vooruitgang in, maar bij dit soort laders is het verlies nog altijd 15 tot 25%.

Reageer

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Als je nog geen lid bent van MacFreak kan je je hier registreren.