Vul hieronder je gebruikernaam en wachtwoord in.

Nieuwe iMac 21,5 inch vandaag of morgen bij de resellers?

014

De Franstalige Belgische krant Le Soir meldt dat volgens hun bronnen de 21,5 inch modellen van de nieuwe iMac morgen bij de Apple Premium Resellers zullen afgeleverd worden en kort daarna natuurlijk te koop zullen zijn. Het 27 inch model staat nog steeds te boek als verwacht in de komende maand.En als we het toch over geruchten hebben: MacRumors meldt dat het zelfs mogelijk is dat de nieuwe iMac 21,5" vandaag al bij de Resellers klaar zal staan. Het slechte nieuws daarbij is dat het waarschijnlijk om erg kleine aantallen gaat ("Supply is extremely limited"). Dus als je erg graag eentje - of meer - wilt, dan lijkt het tijd om je telefoonnummer even bij je favoriete Reseller achter te laten.We hopen dat dit gerucht waar is, want er zijn volgens ons inmiddels aardig wat mensen die graag een nieuwe iMac aan zouden willen schaffen.

Reacties

27 november 2012 Een ware MacFreak!

De iMac staat al niet meer op de site bij MyCom en andere PC boeren... Het wordt inderdaad tijd voor een hele lading nieuwe iMac's!

27 november 2012 MacFreak Verslaafde

Wat mij betreft mogen ze de vorige generatie gewoon terug op de markt zetten tegen betaalbare prijzen. Dat nieuwe model is té duur, heeft geen CD/DVD en RAM is niet uitbreidbaar. Ik vind het geen vooruitgang en om in een school te zetten al helemaal geen optie. Hier heeft Apple de bal weer eens misgeslagen.

27 november 2012 Een ware MacFreak!

Vandaag of morgen bij de resellers, maar nog niet te bestellen bij de Apple Store?

27 november 2012 Een ware MacFreak!

Citaat: MacFrankie om 10:51, 27-11-2012
De iMac staat al niet meer op de site bij MyCom en andere PC boeren... Het wordt inderdaad tijd voor een hele lading nieuwe iMac's!Ach om de winst/paar extra centen hoeven ze niet op te schieten


27 november 2012 Een ware MacFreak!

@fredmatrack,

Nee Apple slaat de bal nooit mis dat was vroeger alleen toen Steve Jobs het zinkende schip in de goede richting moest sturen. Als een bedrijf heel erg succesvol is heet dat het Halo-effect


27 november 2012 MacFreak Verslaafde

We moeten het afwachten maar ik heb er nog niet echt veel vertrouwen in dat de Imac op tijd geleverd gaat worden.

27 november 2012 Een ware MacFreak!

Apple laat met de nieuwe iMac toch zeker een paar grote steken vallen:
- geen optische drive (is nog een paar jaar nodig in een desktop);
- geen zelf uitbreidbaar geheugen;
- hard disk niet zelf te upgraden / vervangen;
- veel te duur.

Dus fredmatrack heeft een punt!

Ik wil wel een paar millimeter opofferen (lees: een dikkere iMac) als ik daarmee een iMac krijg die die nadelen niet heeft, en een SD slot aan de zijkant heeft. Wie verzint nu dat dat aan de achterkant zit?!?!

27 november 2012 Een ware MacFreak!

@MacFrankie:

Is al eerder aan bod gekomen toen het nieuws werd gebracht van de nieuwe Imacs.

http://www.macfreak.nl/forums/topic/16/24323/de-imac-is-een-stuk-dunner-geworden/0/Er zijn velen met jou die dit vinden, maar of Apple hier naar luistert...

Er is zelfs een officieel antwoord gegeven vanuit Apple over de kwestie (die er kort op neer kwam dat Apple wel weet wat goed voor jou is en wat in de toekomst geldt als 'nodig' en daar valt geen optische schijfeenheid onder)nb: by the way, er is ook geen FireWire poort meer te bekennen op deze Apple-telg, maar voordat we in herhalingen vervallen zou ik naar eerder genoemde topic willen verwijzen.

(Bewerkt door Spooter om 13:42, 27-11-2012)

27 november 2012 Redactielid

Inderdaad on-topic blijven s.v.p. en voor verder reacties over de nieuwe iMac zelf verwijzen we jullie ook door naar dit draadje.

27 november 2012 Een ware MacFreak!

Apple heeft aangekondigd dat het vrijdag aanstaande wordt:

http://appleinsider.com/articles/12/11/27/apples-redesigned-imacs-will-go-on-sale-this-friday

27 november 2012 MacFreak Verslaafde

Kijk, paniek was nergens voor nodig. In november, zei Apple.

28 november 2012 MacFreak Verslaafde

ja, en om 20.55u. 5 minuten voor sluitingstijd gaat de eerste doos open

28 november 2012 MacFreak Verslaafde

Dat lijkt niet helemaal juist. De eerste doos zal je pas medio december kunnen openmaken, dat is de verwachte leverdatum. Vanaf vrijdag is het apparaat te bestellen. Niet meer, niet minder.

28 november 2012 MacFreak Verslaafde

Van wat ik uit het bericht begrijp is dat de dozen al bij de Apple Resellers en Apple Stores staan. Dus... hij heeft gelijk. Niets meer, niets minder.

Reageer

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Als je nog geen lid bent van MacFreak kan je je hier registreren.