Vul hieronder je gebruikernaam en wachtwoord in.

Drivers videokaart nieuwe Mac Pro in beta-versie Mountain Lion?

004

Apple heeft een nieuwe beta-versie van Mountian Lion beschikbaar gesteld voor ontwikkelaars, en deze versie heeft natuurlijk 10.8.3 als versienummer. Daarbij vermeldt Apple dat de aandachtspunten in deze beta-versie AirPlay, AirPort, Game Center en de drivers voor videokaarten zijn (Graphics Drivers).

En met die laatste is wat aan de hand, want inmiddels is gebleken dat er een beta-driver voor de ATI Radeon 7xxx videokaarten aan boord heeft. Zo zou een 7970 met 10.8.3 al zonder problemen draaien.Aangezien Apple op dit moment niet dit soort videokaarten in het gamma heeft zitten lijkt het voor de hand te liggen dat er bij Apple inderdaad hard gewerkt wordt aan een nieuwe Mac Pro, alleen weten we jammer genoeg nog steeds niet wanneer die komend jaar uit zal komen.

Reacties

27 november 2012 Een ware MacFreak!

Maar waarom al in 10.8.3 ?


OF deze zal nog wel even op zich laten wachten OF de nieuwe Mac Pro komt toch eerder?????

(Bewerkt door Spooter om 22:05, 27-11-2012)

28 november 2012 Een ware MacFreak!

OF ze willen gewoon al testen met die kaarten.

28 november 2012 Een ware MacFreak!

Als ze het in de Beta stoppen wil dat zeggen dat Apple het zelf al getest heeft en nu de developers het mogen testen voor zover ze dat kunnen..

Maar zo gek is dat toch niet iCloud zat ook al voor 90% in Lion maar hebben ze pas compleet gemaakt toen Mtn Lion kwam omdat dit beter uitkwam natuurlijk.

28 november 2012 MacFreak Verslaafde

gaat er niet om of deze kaart erin komt, belangrijker is dat men bij Apple toch bezig is met een prof mac en dat is goed nieuws, afgezien welke kaart erin gestopt wordt.

Reageer

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Als je nog geen lid bent van MacFreak kan je je hier registreren.