Vul hieronder je gebruikernaam en wachtwoord in.

Tim Cook live vanaf Goldman Sachs Conference (Upd.)

003

Het was al eerder bekend dat Tim Cook zou spreken op de Goldman Sachs Technology and Internet Conference, maar dat zou pas laat vanavond zijn (eind van de middag in de V.S.) en omdat er geen live-stream zou zijn wilden we daar achteraf over berichten. Maar inmiddels is er een verandering in het rooster geweest en zal Tim Cook zijn keynote aan het begin van de dag geven.

Opvallend, want deze conferentie is vooral gericht op investeerders en die keynote aan het eind van de middag was dan ook niet voor niets na het sluiten van de beurs ingeroosterd. Nu spreekt Tim Cook om kwart over tien - lokale tijd aan de oostkust - en dus aan het begin van de beursdag op Wall Street.

Als je mee wilt genieten, wij leven zes uur later en kwart over tien daar is dus bij ons om kwart over vier 's middags. Om de live stream te volgen hoef je alleen maar op het plaatje hieronder te klikken.Update: Mocht je het interview met Tim Cook na willen lezen, dan kan je hier terecht voor een transcriptie.

Reacties

12 februari 2013 MacFreak Verslaafde

En weer geen duidelijkheid over goedkopere iPhone, een weg dat apple hopelijk nooit zal inslaan. Ik gok inderdaad op iWatch oid. Iets waar apple opnieuw pionier kan zijn.....

13 februari 2013 Redactielid

Heb in een update even een link naar de transcriptie van dit interview geplaatst, voor mensen die het liever even nalezen...

13 februari 2013 MacFreak Verslaafde

Brrr, de naam Goldman Sachs alleen al geeft me koude rillingen...

Reageer

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Als je nog geen lid bent van MacFreak kan je je hier registreren.