Vul hieronder je gebruikernaam en wachtwoord in.

Betere resultaten door onderwijs met iPads

002

In 2010 begin de University of California, Irvine (UCI) met een programma waarin de iPad werd ingezet in het medische onderwijs, het zogenaamde 'iMedEd Initiative'. En we kunnen inmiddels met een gerust hart zeggen dat dat iMedEd Initiative een groot succes is, want wie in het eerste jaar sinds de start van dat programma afstudeerde haalde gemiddeld een 23 procent hoger cijfer in de nationale examens.

Dit heeft natuurlijk ook Apple's aandacht getrokken en inmiddels is dit iMedEd Initiatief van het UCI geselecteerd als één van de programma's dat extra aandacht krijgen in het Apple Distinguished Program. Dit is een programma waarin de waarin Apple bepaalde onderwijsinstellingen uitkiest omdat die zouden excelleren:

Citaat:
The Apple Distinguished Program designation is reserved for programs that are recognized centers of educational excellence and leadership.


Natuurlijk wordt je pas voor zoiets geselecteerd als je ook iPads en/of Macs in je programma gebruikt. Maar het eerder genoemd percentage laat ook wel zien dat als je dat goed doet dit een stevige sprong vooruit kan betekenen.

Reacties

12 februari 2013 Nieuw Lid

Het mag wat voortvarender wat mij betreft. Ik sta al een jaar te popelen voor een Medische_basiskennis-app met Nederlandse en Latijnse benamingen.
In eerste instantie hoofdstukken tekst en plaatjes met overhoormodule.
Latere versies kunnen crosslinks en interactieve afbeeldingen bevatten en bijvoorbeeld Engels/Amerikaanse uitdrukkingen die hier weinig gebruikt worden.

13 februari 2013 Een ware MacFreak!

Ik zie de kop liever anders verschijnen op het internet:

"Betere resultaten met onderwijs door iPads"

Kijk, dan levert het iedereen wat op, nu levert het alleen Apple flink wat op.

Reageer

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Als je nog geen lid bent van MacFreak kan je je hier registreren.