Vul hieronder je gebruikernaam en wachtwoord in.

Elago maakt van je Apple Watch een Macintosh 128K

007

Er zijn inmiddels heel erg veel standaards waarin je jouw Apple Watch kan zetten of hangen te koop, maar die hebben eigenlijk allemaal één ding gemeen: ze zijn mooi en smaakvol uitgevoerd. Grappige standaards zijn er eigenlijk niet.

Tot nu toe, want bij Elago laten ze duidelijk zien dat ze daar over een gezonde dosis humor bezitten. Want daar kan je nu voor een klein prijsje een standaard voor je Apple Watch kopen waardoor het lijkt alsof je een Macintosh 128K op je nachtkastje hebt staan. Tenminste, een héél erg kleine uitvoering daarvan.

Als je hierin je Apple Watch oplaadt in Night Stand modus dan lijkt het net alsof er echt een schermpje in zit. Niet precies hetzelfde als een echte Macintosh 128K, deze miniatuur versie, maar waar het om gaat zal voor iedere Apple fan meteen duidelijk zijn.Het materiaal is siliconen, waardoor de laadkabel van de Apple Watch makkelijk door de achterkant van deze W3 Stand For Apple Watch te voeren is. Datzelfde siliconen zorgt ook dat je Apple Watch stevig hierin staat, en het geheel bijvoorbeeld niet snel van je nachtkastje af zal glijden.

Er is zowel een zwarte als een witte versie van de W3 Stand For Apple Watch, waarbij de witte natuurlijk eigenlijk beige is. In beide versies kost het $ 13,49, waarbij de verzendkosten er nog bij komen. Het werkt met alle modellen van de Apple Watch.

Reacties

06 januari 2017 MacFreak Verslaafde

Best leuk gevonden! Nu wil ik ook een Watch

06 januari 2017 MacFreak Verslaafde

Schitterend !

06 januari 2017 Een ware MacFreak!

wat een poepie ;)

06 januari 2017 MacFreak Verslaafde

Ik mis alleen het gekleurde -logotje liksonder...

06 januari 2017 Een ware MacFreak!


07 januari 2017 MacFreak Verslaafde

ik wil het ook.

mvg os x 2

07 januari 2017 MacFreak Veteraan

Meteen besteld. Schitterend!

Reageer

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Als je nog geen lid bent van MacFreak kan je je hier registreren.