Vul hieronder je gebruikernaam en wachtwoord in.

Nieuwe iPhone 7 commercial legt nadruk op portretmodus

000

Eerder dit jaar bracht Apple al twee commercials met het thema 'practically magic', waarmee het bedrijf wil laten zien wat er met een iPhone 7 met iOS 10 inmiddels allemaal mogelijk is.

De eerste uit die serie was "Balloons", die in september van het vorig jaar uitkwam. De tweede was "Frankie's Holiday", waarbij het 'monster' van Frankenstein na een stroef begin toch in contact komt met de omstanders, dankzij het ingrijpen van een klein meisje. Beide commercials kan je hieronder zien.

In deze serie is nu een derde commercial uitgebracht, met als titel "Take Mine". Hierin zien we een een jonge vrouw aankomen in een Griekse dorp waar ze kennelijk vandaan komt. Met haar roségouden iPhone 7 Plus maakt ze een portret van haar grootmoeder. Dat portret pakt zo goed uit, mede dankzij de onscherpte die met de iPhone 7 Plus mogelijk is, dat zo'n beetje alle inwoners van het dorp ook graag hun portret door haar gemaakt willen hebben.

Aan het eind zien we een groot aantal van die portretten voorbij komen. die zien er inderdaad erg goed uit. Waarbij de onscherpte van de achtergrond ook duidelijk helpt om de nadruk te leggen op de geportretteerde op de voorgrond.De tekst van Apple bij deze commercial maakt duidelijk waar het ze bij Cupertino hier om gaat:

Citaat:

Portrait mode on the iPhone 7 Plus helps you take great portraits by creating a depth-of-field effect that blurs backgrounds and brings faces into beautifully sharp focus. So now, taking a professional-looking portrait is as easy as snapping a photo.Reageer

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Als je nog geen lid bent van MacFreak kan je je hier registreren.