Vul hieronder je gebruikernaam en wachtwoord in.

Belangrijke veiligheidsupdate voor GarageBand voor de Mac (Upd.)

002

Apple's GarageBand is een app die goed past in het universum van Apple, want met deze app zijn veel dingen erg makkelijk. Bijvoorbeeld het opnemen van muziek, maar ook het aanleren van muziek wordt makkelijk gemaakt door de lessen die je in de app kan aankopen.

Maar het mooiste aan deze app is waarschijnlijk de prijs, want je kan GarageBand in de Mac App Store kopen voor maar € 4,99, eigenlijk geen geld voor wat deze app allemaal biedt.

Heb je GarageBand voor de Mac al, dan heeft Apple nu een kleine update klaarstaan daarvoor. Wat er precies verbetert is en opgelost is weten we niet, we moeten het doen met onderstaande, erg korte, mededeling.

Citaat:

Wat is er nieuw in versie 10.1.6

• Stabiliteitsverbeteringen en oplossingen voor problemen


Ken je GarageBand nog helemaal niet en heb je wel interesse? In de video hieronder krijg je niet alleen een overzicht, maar ook meteen een tutorial voor beginners.Update: hoewel Apple weinig bij de update zelf vertelt over wat er aan veranderd is, geeft het inmiddels wel meer informatie over de verbetering van de veiligheid van GarageBand door deze update in dit support-document. Meer over die kwetsbaarheid kan je lezen in dit artikel van Tyler Bohan.

Het begin van de titel is meteen aangepast van "Kleine update" naar "Belangrijke veiligheidsupdate"

Reacties

14 februari 2017 MacFreak Verslaafde

Ach ja, wie heeft het niet in zijn (haar) programma-map staan?

Wat ik echter nog steeds niet begrijp is de super-skeuomorphistische vorm van het icoon. En nog spuuglelijk bovendien (maar dat is natuurlijk een kwestie van smaak...).
In de tijd (Yosemite) dat alle Apple programma-iconen een 'plattere' vormgeving kregen, kreeg juist Garageband dit gedrocht. Terwijl de vormgeving vóór die tijd (Gibson ES-335-achtig) al te wulps (maar wél mooi) was en de iOS-variant nog mooier.

Geeft maar aan dat ik me dagelijks erger aan het icoon maar de app-zelf nooit open.

16 februari 2017 Redactielid

Er is een update bij dit nieuwsbericht gezet, tegelijkertijd is de titel aangepast.

Reageer

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Als je nog geen lid bent van MacFreak kan je je hier registreren.