Vul hieronder je gebruikernaam en wachtwoord in.

Bean's Quest is Apple's gratis App van de Week

000

Ook dit weer heeft Apple natuurlijk weer een gratis App van de Week, de eer is dit keer aan het succesvolle platform-game Bean's Quest van Kumobius.

Ook dit keer heeft Apple dus weer een game gekozen dat erg positief ontvangen is. Want Bean's Quest is niet het zoveelste platform-game, maar eentje die echt uitstekend is uitgevoerd en duidelijk met liefde en aandacht is gemaakt. Penny Arcade omschreef het een tijdje geleden in hun review waarschijnlijk het best: "an iOS platformer that actually works".

Bean's Quest heeft recent nog een update gekregen naar 64-bits, heeft vijf verschillende omgevingen binnen het spel en in totaal maar liefst 150 uitdagingen die overwonnen moeten worden. In de trailer hieronder kan je waarschijnlijk al snel zien of deze game wat voor jou is.Bean's Quest kost normaal gesproken € 2,99, op dit moment is het dus helemaal gratis in de iOS App Store. Het draait op iedere iPhone, iPad en iPod touch, zolang daar naar minimaal iOS 8.0 op staat. Er zijn geen in-app aankopen.

Reageer

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Als je nog geen lid bent van MacFreak kan je je hier registreren.