Vul hieronder je gebruikernaam en wachtwoord in.

Moet er ook een iPhone Red met zwarte voorkant komen? (Poll)

002

Apple kondigde gisteren de een iPhone 7 Product Red aan. Daarbij viel één ding op, op de foto's op Apple's site zie je deze nieuwe uitvoering van de iPhone 7 alleen maar van de achterkant. De voorkant van deze versie van de iPhone 7 is trouwens wel te zien in ons nieuwsbericht hierover.

Daarbij valt meteen één ding op: Apple heeft ervoor gekozen voor een witte voorkant. Opvallend, want toen Apple in 2004 de U2 iPod uitbracht werd er voor een rode achterkant met een zwarte voorkant gekozen, Apple omschreef dat in het eigen persbericht toen zelf zo:

Citaat:

The new U2 iPod holds up to 5,000 songs and features a gorgeous black enclosure with a red Click Wheel and custom engraving of U2 band member signatures.


Er zijn natuurlijk nog veel mensen op het internet te vinden die al veel langer producten van Apple gebruiken, daarbij zitten er natuurlijk ook genoeg bij die de U2 iPod nog goed herinneren. Het is dan ook niet verbazend dat er her en der al 'mockups' verschijnen hoe de iPhone 7 Product Red er uit zou zien met een zwarte voorkant, hieronder kan je zelf zien hoe dat er uitziet.Het lijkt nu vooral een kwestie van tijd voordat er een petitie komt die Apple vraagt om ook zo'n model te maken. Maar wij zijn natuurlijk benieuwd wat jullie hiervan denken, daarom hebben we een nieuwe poll hierover opgestart en die is hier te vinden.

Mocht je de huidige versie, dus met witte voorkant, eerste nog wat beter willen zien. Dat kan in de unboxing video hieronder.Reacties

22 maart 2017 MacFreak Verslaafde

ik ben eens benieuwd hoor.

mvg

22 maart 2017 Een ware MacFreak!

Ik ga er niet eentje kopen, ben erg tevreden met mijn huidige iPhone.

Maar ik vind die met zwart aan de voorkant wel mooier!

Reageer

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Als je nog geen lid bent van MacFreak kan je je hier registreren.