Vul hieronder je gebruikernaam en wachtwoord in.

Storing bij iCloud, vooral bij optie voor het kopen van meer opslag (Upd.)

002

Als je in iOS in de Instellingen helemaal bovenaan op jouw naam klikt, dan kan je normaal gesproken door op de optie "iCloud" te klikken, en daarna weer op de eerste optie (onder "Opslag") te klikken, komen bij de optie "Koop meer opslag".

Die laatste optie is op dit moment van slag, hoewel daar op de storings-pagina van Apple nog niets van te zien is. In het beste geval opent er helemaal niets en krijg je een foutmelding. Maar als "Koop meer opslag" bij jou wel werkt dan krijg je op dit moment waarschijnlijk opties te zien die helemaal niet mogelijk zijn.

Zelf zagen we bijvoorbeeld de opties van 50 GB en 200 GB vervangen door 1 en 2 GB, daarna wilde de link helemaal niet meer werken. Waarschijnlijk hebben ze bij Apple ook geconstateerd dat er iets aan de hand is, hebben ze de link gedeactiveerd en zullen we gewoon moeten wachten tot deze optie weer goed werkt.

Als het zover is, dan zullen we door een update bij dit nieuwbericht laten weten.

Update: Het lijkt er op dat de problemen weer verholpen zijn. Niet alleen werkt de link weer, ook de opties voor uitbreiding die daar te zien zijn kloppen weer allemaal.

Reacties

20 april 2017 MacFreak Verslaafde

Bij mij werkt ie

Er is een update bij dit nieuwsbericht geplaatst.

Reageer

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Als je nog geen lid bent van MacFreak kan je je hier registreren.