Vul hieronder je gebruikernaam en wachtwoord in.

Bouw Apple Park inmiddels erg ver gevorderd

000

In de afgelopen tijd heb je al een aantal keer video's van Apple Park, gemaakt met drones, hier op MacFreak voorbij kunnen zien komen. De eerste werknemers van Apple zouden in april hun intrek nemen, de vraag lijkt dan ook hoe ver de bouw daar inmiddels gevorderd is.

Duncan Sinfield heeft al vaak drone-video's van Apple Park gemaakt, hij heeft er inmiddels meer dan twintig op zijn naam staan. Dat is waarschijnlijk ook de reden dat zijn nieuwe video dingen toont die we nog niet eerder in dit soort video's voorbij hebben zien komen.

Want hij durft erg dicht langs de gebouwen te vliegen, waardoor we zelfs goed kunnen zien hoe het er aan de binnenkant voor staat. Dat blijkt een heel eind te zijn, ook daar zien we dat het vooral de 'finishing touches' zijn die nog moeten gebeuren. Ook 's nachts vliegen en filmen is voor hem geen probleem, waardoor we ook een aantal mooie nacht-shots voorbij zien komen.

Geniet er van, het lijkt voor de hand te liggen dat het lastiger wordt om met drones dit soort video's te maken als de eerste werknemers van Apple binnenkort hun intrek zullen hebben genomen in Apple Park.Reageer

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Als je nog geen lid bent van MacFreak kan je je hier registreren.