Vul hieronder je gebruikernaam en wachtwoord in.

Glazen kubus aan Fifth Avenue verdwijnt, waarschijnlijk tijdelijk

000

Ben je de komende tijd in New York City, dan is sinds begin van dit jaar een bezoek aan de bekende Apple Store aan Fifth Avenue geen optie meer. Want op dit moment is Apple bezig met een stevige renovatie, gecombineerd met een verdubbeling van het oppervlakte, je kan nu alleen op de tijdelijke locatie achter de bestaande lokatie terecht.

Maar de iconische glazen kubus staat er nog steeds, en ook altijd goed voor een mooi plaatje. Alleen gaat ook daar verandering in komen, want Apple heeft inmiddels vergunning gekregen om de kubus helemaal weg te halen, wat op 9 mei zou gaan gebeuren.Wat Apple daarna met de glazen kubus van plan is, dat is nog niet bekend. Die glazen platen ervan zijn al eens eerder vervangen. In 2011 werden alle oude platen verwijderd en kwamen er grotere voor in de plaats, waardoor er ook veel minder naden te zien waren. Daarvoor bestond de kubus uit 90 platen, op dit moment zijn het er maar 15.

Mogelijk is dat het plan om de kubus nu te verwijderen ook onder de renovatie valt, en dat er daarna toch weer een glazen kubus gaat herrijzen. Als bekend wordt wat Apple hier van plan is, dan kan je dat natuurlijk ook op MacFreak lezen.

Reageer

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Als je nog geen lid bent van MacFreak kan je je hier registreren.