Vul hieronder je gebruikernaam en wachtwoord in.

MacX DVD Ripper Pro tijdelijk voor de helft van de prijs

004

Apple is er van overtuigd dat optische schijven hun langste tijd gehad hebben, in de huidige MacBook (Pro) modellen vinden we dan ook geen lezer/schrijver meer voor DVD's en CD's. Maar op ons forum zien we toch soms nog vragen over dit medium voorbij komen, kennelijk zijn er toch nog aardig wat in gebruik.

Voor iedereen die op zoek is naar een goed programma om digitale kopieën van DVD's te maken is MacX DVD Ripper Pro een aanrader. Dit programma doet dit snel, ongeveer 5 keer sneller dan het vaak gebruikte Handbrake. Dit is onder andere mogelijk doordat MacX DVD Ripper Pro VideoToolBox gebruikt, de hardware versnelling van recente Intel-processors, en de hyper-threading van Core i7 processors.

Daarbij worden er erg veel coderingen ondersteund (MP4, H.264, AVI, MKV, MTS, MOV, MP3, AAC, QT, AVI, MPEG, FLV en meer), terwijl het van zo'n beetje alle 'beschermde' DVD's ook een kopie maken kan. Het heeft bijvoorbeeld geen probleem met Disney X-project DRM, CSS en Sony ARccOS beveiliging.

Veel van de voordelen van MacX DVD Ripper Pro zijn te vinden op deze pagina.Maar Handbrake is gratis, terwijl je voor MacX DVD Ripper Pro normaal gesproken $ 59,95 neer moet tellen (€ 55,92). Het goede nieuws is dat dit programma op dit moment stevig in de aanbieding is.

Op de website van MacX DVD Ripper Pro gaat het op dit moment voor $ 39,95 over de toonbank, via deze speciale link kan je het tot en met zondagavond kopen met nog 10 dollar extra korting, dus voor maar $ 29,95 (€ 27,93).

Reacties

21 april 2017 Een ware MacFreak!

Ik mag dit alleen maar denken natuurlijk, maar zouden er nou nog echt mensen bereid zijn zo'n bedrag te betalen voor dit programma? Dat het sneller is dan handbrake, tja, een DVD rip je maar één keer...

21 april 2017 MacFreak Verslaafde

MacX DVD Pro is inderdaad een super programma, ik gebruik al 3 jaar, ook ooit tijdens een actie aangeschaft

21 april 2017 Redactielid

Citaat: Pieterr om 18:02, 21-04-2017
Ik mag dit alleen maar denken natuurlijk


Gelukkig mag je het hier ook opschrijven.

Ik heb geaarzeld of ik dit zou plaatsen, maar volgens mij zijn er nog steeds mensen die DVD's gebruiken (ook al hoor ik daar zelf niet bij). Als er maar één MacFreak blij van wordt, dan lijkt het me al de moeite.

Wat betreft de snelheid, bij één DVD maakt dat niet uit, maar er zijn ook mensen die een complete collectie willen rippen.

22 april 2017 MacFreak Verslaafde

Er komt nog 21% BTW bij...

Reageer

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Als je nog geen lid bent van MacFreak kan je je hier registreren.