Vul hieronder je gebruikernaam en wachtwoord in.

Apple Music gaat iedere maand een nieuw talent uitlichten

000

Apple heeft met Apple Music duidelijk gekozen voor de lange adem en een diepte investering. Dat wordt nog verder benadrukt met wat er nu wordt aangekondigd: voortaan zal er iedere maand op Apple Music een nieuwe uitgelicht worden, met als naam Up Next.

Daarvoor zal steeds een kort filmpje gemaakt worden, waarin deze artiest geïntroduceerd wordt. Daarnaast wordt er een audio EP van een live sessie gemaakt en zal het nieuwe talent ook worden geïnterviewd op Apple Music's gratis radiostation Beats 1.

Verder is Apple ook een samenwerking aangegaan met The Late Late Show met James Corden, waarin deze artiest ook extra aandacht zal gaan krijgen. Beats 1’s Zane Lowe zal daar de nieuwe artiest presenteren, en de artiest mag één song ten gehore brengen.

6lack

De eerste Up Next artiest is 6lack (spreek uit als "black"), een zanger, songwriter en rapper uit Atlanta. Die is op dit moment vooral bekend door zijn song PRBLMS, die je hieronder kan beluisteren. Daaronder zie je Beats 1’s Zane Lowe in gesprek met 6lack.

Reageer

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Als je nog geen lid bent van MacFreak kan je je hier registreren.