Vul hieronder je gebruikernaam en wachtwoord in.

"Today at Apple" krijgt zijn eigen website, bij ons ook van start

002

Alle trouwe lezers van MacFreak weten allang dat Apple bezig is met de uitvoering van de plannen om de Apple Stores nog veel aantrekkelijker te maken, dat was een kleine maand geleden te lezen in dit nieuwsbericht. Dat gebeurt onder andere door "Today at Apple", een programma van lezingen, lessen, workshops en nog veel meer.

Apple heeft nu hiervoor een speciale mini-site binnen de eigen site gemaakt, die vind je hier voor Nederland, de Belgische pagina is hier te vinden. Daar is bijvoorbeeld te zien dat er in Amsterdam op 20 mei een Fotowandeling met VSCO en Seth Carnill georganiseerd wordt, in Brussel is op dezelfde dag ook een Fotowandeling, daar met VSCO en Jonathan Sommereyns.VSCO

Voor het geval je niet weet wat VSCO is, dat is de gratis app van de Visual Supply Company. Kennelijk werkt dit bedrijf met Apple samen bij het organiseren van deze fotowandelingen.

Nog veel meer te doen

Maar als je het leuk vindt om bij Apple meer op te steken, dan hoef je helemaal niet tot 20 mei te wachten. Want op dezelfde pagina vind je ook vandaag al allerlei dingen waaraan je mee kan doen, bijvoorbeeld werken met documenten, presentaties en spreadsheets, foto's maken met je iPhone, en nog veel meer.

Voor Apple is dit trouwens een behoorlijk grote operatie, als "Today at Apple" overal van start is gegaan dan hebben we het over maar liefst meer dan 4.000 sessies in Apple Stores, overal ter wereld.Reacties

18 mei 2017 Een ware MacFreak!

Goede tip, bedankt, ik ga binnenkort eens bij zo'n sessie langs.

02 juli 2017 Een ware MacFreak!

Onlangs bij zo'n sessie geweest in de Apple store in A'dam. Ik had mij en mijn 2 oudste kids van te voren ingeschreven.
We hebben een uur lang een workshop iMovie gevolgd. Ontzettend veel geleerd en ik was blij dat mijn zoon van 11 mee was. Kon ik aantekeningen maken en hij de slimme vragen stellen. Vragen die ik niet bedacht kreeg, hij had al wat meer iMovie ervaring.
Wij vonden het een top workshop van James en hem dan ook beloont met 5 sterren

Reageer

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Als je nog geen lid bent van MacFreak kan je je hier registreren.