Vul hieronder je gebruikernaam en wachtwoord in.

Eggggg is Apple's Gratis App van de Week

000

Houd je van platform spelletjes, maar ben je toe aan een game met een compleet andere, en grappige, aanpak, dan is Eggggg waarschijnlijk wel wat voor jou.

De volledige naam van deze game is "Eggggg - The Platform Puker", vrij vertaald betekent die subtitel "De Platform Kotser". Dat mag je letterlijk nemen, de meeste acties die de hoofdpersoon kan doen, omhoog stuwen en nog veel meer, gebeurt allemaal doordat er een enorme stroom kots uit zijn mond gestuwd wordt.

Deze game lijkt dan ook vooral gericht op iedereen die houdt van absurde humor, waarbij het meegenomen is dat de game prima in elkaar steekt en mooi is uitgevoerd. Dat laatste is ook de reden dat het erg veel erg positieve reviews kreeg. DigitalSpy schreef bijvoorbeeld dat ze het één van de beste games vonden die ze in de afgelopen jaren gespeeld hebben: "This is one of the best mobile games we've played in years".

In de trailer en gameplay-video hieronder kan je snel zien of Eggggg wat voor jou is.

Normaal gesproken kost deze app een slordige drie euro, op dit moment is het dus helemaal gratis in de iOS App Store. Deze app werkt op iPhone, iPad en iPod touch, zolang daar maar minimaal iOS 9.1 op staat.

Reageer

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Als je nog geen lid bent van MacFreak kan je je hier registreren.