Vul hieronder je gebruikernaam en wachtwoord in.

De calculator Digits tijdelijk helemaal voor niets

005

Heb je meer wensen dan de calculator die Apple op de iPhone meelevert, dan is mogelijk "Digits, the calculator for humans" de oplossing voor jou.

Deze biedt een aantal extra opties, bijvoorbeeld een geschiedenis van de calculaties die je uitgevoerd hebt, die vervolgens ook gedeeld en geprint kan worden. Daarbij zit er de mogelijkheid in om te zien wat er in je calculatie staat, en daar ook dingen in aan te passen. Dus als je een foutje maakt bij het invoeren hoef je niet helemaal opnieuw te beginnen.

Daarbij is deze calculator ook beschikbaar voor de iPad, waar je er toch nog steeds zelf een calculator op zal moeten zetten, want vreemd genoeg levert Apple daar standaard zelf nog steeds geen calculator voor.

Normaal gesproken kost "Digits, the calculator for humans" € 4,99, op dit moment is deze helemaal gratis in de App Store. Dat deze app gratis is, is ter ere van het feit dat de makers hard bezig zijn met een update. Deze app zal binnenkort dan ook ondersteuning voor 64-bit krijgen, en dan dus klaar zijn voor iOS 11. Als die update uitkomt zal je voor deze app weer moeten betalen, dit is dus je kans op een gratis uitgebreidere calculator, die binnenkort klaar is voor de toekomst.

De systeemeisen zijn erg laag, iOS 5.0 is voldoende voor deze app, op dit moment. Er zijn geen in-app aankopen, dus gratis is in dit geval ook echt helemaal gratis.Reacties

19 juni 2017 Een ware MacFreak!

Vreemd! Dit is een oude 32-bits app, waar je straks met iOS 11 niks meer aan hebt..

19 juni 2017 Een ware MacFreak!

@ Ruud: "Dat deze app gratis is, is ter ere van het feit dat de makers hard bezig zijn met een update. Deze app zal binnenkort dan ook ondersteuning voor 64-bit krijgen, en dan dus klaar zijn voor iOS 11, maar dan moet je er wel weer voor betalen."

Kennelijk was er wat verwarring.

Daarom heb ik net het stukje dat GeorgeM citeert aangepast, in de hoop dat er nu geen misverstand meer over kan ontstaan.

20 juni 2017 Een ware MacFreak!

@GeorgeM en @Robert
Dank voor de uitleg/aanpassing!

25 juni 2017 MacFreak Verslaafde

1+2x3=???

Reageer

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Als je nog geen lid bent van MacFreak kan je je hier registreren.