Vul hieronder je gebruikernaam en wachtwoord in.

illi is Apple's Gratis App van de Week

000

Zoals iedere week biedt Apple ons ook dit keer weer een week lang een app gratis aan in de App Store: Apple's Gratis App van de Week. Apple kiest daarbij afwisselend voor games met veel actie en puzzelspelletjes, af en toe afgewisseld met games voor de kleintjes en apps gericht op productiviteit.

Dit keer is de Gratis App van de Week de game illi, een "Brain-melting arcade-puzzle-platformer"-game, en beslist geen game waar bespaard is op de kwantiteit. Want met 170 zoektochten die uitgevoerd moeten worden over 60 verschillende niveaus, ben je echt wel even onder de pannen.

Maar ook met de kwaliteit zit het snor, zowel grafisch als muzikaal is deze game uitstekend verzorgd, en de gameplay is goed uitgevoerd. Dus sowieso een aanrader, nu deze game op dit moment gratis is al helemaal.

Normaal gesproken kost deze app € 3,49, de rest van deze week is het dus te vinden in de App Store zonder dat je er wat voor hoeft te betalen. Deze app is te gebruiken op alle iDevices, zolang daar maar minstens iOS 8.0 op staat.

In de trailer en gameplay-video hieronder kan je snel zien of deze game wat voor jou is.

Reageer

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Als je nog geen lid bent van MacFreak kan je je hier registreren.