Vul hieronder je gebruikernaam en wachtwoord in.

Waarom hier geen gratis Beats-koptelefoons voor het onderwijs?

003

In de VS is de zogenaamde "Back to School" actie weer begonnen, de actie die Apple iedere zomer houdt en speciaal gericht is op studenten (maar ook voor onderwijzend personeel geldt).

Daarbij kunnen studenten, ouders van studenten (als de aanschaf voor hun kind is) en onderwijzend personeel een gratis draadloze Beats-koptelefoon krijgen, waarbij je kan kiezen uit de Beats Solo3 Wireless On-Ear Headphones, de Powerbeats3 Wireless Earphones, of de BeatsX Earphones. Je komt voor deze aanbieding in aanmerking als je minimaal 300 dollar aan een Mac of iPad uitgeeft.(klik op de afbeelding voor een grotere versie)

Maar in de Lage Landen zal je tevergeefs naar deze actie zoeken, op een of andere manier worden wij dit jaar overgeslagen. De pagina in de VS waar deze aanbieding staat is hier te vinden, de aanbieding staat daar bovenaan. Kijk je op dezelfde pagina van Apple Nederlands, dan is het daar akelig stil.

De voorwaarden voor deze actie staan op deze pagina. Deze pagina, die van de "Huidige aanbiedingen", staat wel degelijk op Apple's site, maar de meest 'recente' aanbieding die we daar vinden stamt uit eind 2016. Deze Back to School-actie loopt al sinds 12 juli van dit jaar, het lijkt dan ook niet voor de hand te liggen dat Apple hier bij ons alsnog mee op de proppen gaat komen.

We vinden het vreemd dat een wereldwijd bedrijf op deze manier opereert, en hebben de link naar dit artikel dan ook naar Apple Nederland gestuurd. Mocht er een reactie komen, dan houden wij jullie daar natuurlijk van op de hoogte.

Reacties

17 juli 2017 MacFreak Verslaafde

Waarschijnlijk brengt de actie niet genoeg op hier, dus worden we overgeslagen. Het is juist de accountant point of view dat een wereldwijd bedrijf tot deze beslissing brengt..........
Nu maar hopen dat er een reactie komt van jouw actie.........

17 juli 2017 Een ware MacFreak!

Kan ook zijn dat wij de actie gewoon een aantal dagen/weken later krijgen. Was vorig jaar ook het geval, toen kreeg Australië hem eerst een week later USA en twee weken later Europa (lage landen)

19 juli 2017 Een ware MacFreak!

@ Schmoo: dat zou wel vreemd zijn, want in Nederland gaan een hoop kinderen al op 20 augustus weer naar school, en dat is eerder dan in de VS.

Reageer

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Als je nog geen lid bent van MacFreak kan je je hier registreren.