Vul hieronder je gebruikernaam en wachtwoord in.

Waarom hier geen gratis Beats-koptelefoons voor het onderwijs? (Upd. x2)

007

In de VS is de zogenaamde "Back to School" actie weer begonnen, de actie die Apple iedere zomer houdt en speciaal gericht is op studenten (maar ook voor onderwijzend personeel geldt).

Daarbij kunnen studenten, ouders van studenten (als de aanschaf voor hun kind is) en onderwijzend personeel een gratis draadloze Beats-koptelefoon krijgen, waarbij je kan kiezen uit de Beats Solo3 Wireless On-Ear Headphones, de Powerbeats3 Wireless Earphones, of de BeatsX Earphones. Je komt voor deze aanbieding in aanmerking als je minimaal 300 dollar aan een Mac of iPad uitgeeft.(klik op de afbeelding voor een grotere versie)

Maar in de Lage Landen zal je tevergeefs naar deze actie zoeken, op een of andere manier worden wij dit jaar overgeslagen. De pagina in de VS waar deze aanbieding staat is hier te vinden, de aanbieding staat daar bovenaan. Kijk je op dezelfde pagina van Apple Nederlands, dan is het daar akelig stil.

De voorwaarden voor deze actie staan op deze pagina. Deze pagina, die van de "Huidige aanbiedingen", staat wel degelijk op Apple's site, maar de meest 'recente' aanbieding die we daar vinden stamt uit eind 2016. Deze Back to School-actie loopt al sinds 12 juli van dit jaar, het lijkt dan ook niet voor de hand te liggen dat Apple hier bij ons alsnog mee op de proppen gaat komen.

We vinden het vreemd dat een wereldwijd bedrijf op deze manier opereert, en hebben de link naar dit artikel dan ook naar Apple Nederland gestuurd. Mocht er een reactie komen, dan houden wij jullie daar natuurlijk van op de hoogte.

Update: een antwoord van Apple Nederland kwam er niet, waarschijnlijk omdat ze er niets over konden zeggen. Want dezelfde aanbiedingen voor ons kwam er wel degelijk, alleen een heel stuk later. Want vanaf vandaag is er ook een "Back to School" actie bij ons van start, ook hier betekent dit dat je je een gratis Beats-koptelefoon bij jouw bestelling kan krijgen, als het daarbij gaat om een Mac of een iPad Pro.

https://www.apple.com/nl-edu/shop/

Last but not least: dit aanbod is tot 14 dagen retroactief. Met andere woorden, als jij de afgelopen twee weken een Mac of een iPad Pro hebt gekocht via deze Apple Store, dan kan je toch nog aanspraak maken op deze aanbieding.

Update 2: Apple heeft inmiddels per mail laten weten dat deze actie eindigt op 2 oktober aanstaande. Als je er nog gebruik van wilt maken dan is het dus zaak om niet al te lang te wachten.

Reacties

17 juli 2017 MacFreak Verslaafde

Waarschijnlijk brengt de actie niet genoeg op hier, dus worden we overgeslagen. Het is juist de accountant point of view dat een wereldwijd bedrijf tot deze beslissing brengt..........
Nu maar hopen dat er een reactie komt van jouw actie.........

17 juli 2017 Een ware MacFreak!

Kan ook zijn dat wij de actie gewoon een aantal dagen/weken later krijgen. Was vorig jaar ook het geval, toen kreeg Australië hem eerst een week later USA en twee weken later Europa (lage landen)

19 juli 2017 Een ware MacFreak!

@ Schmoo: dat zou wel vreemd zijn, want in Nederland gaan een hoop kinderen al op 20 augustus weer naar school, en dat is eerder dan in de VS.

08 augustus 2017 Een ware MacFreak!

https://www.apple.com/nl-edu/shop

Ja, klopt. Wij worden overgeslagen.


08 augustus 2017 MacFreak Verslaafde

Ik heb even gebeld voor jullie. Geregeld

08 augustus 2017 Redactielid

Deze actie is bij ons nu ook van start, daarom is er een update bij dit nieuwsbericht gezet.

18 september 2017 Redactielid

Er is een tweede update bij dit nieuwsbericht gezet.

Reageer

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Als je nog geen lid bent van MacFreak kan je je hier registreren.