Vul hieronder je gebruikernaam en wachtwoord in.

Nieuwe iPhone SE in eerste helft komend jaar? (Upd.)

009

Als jij iemand bent die er niet zo blij mee is dat telefoons langzaam maar zeker groter worden, dan loop jij mogelijk rond met een iPhone SE in je zak. Want Apple had goed door dat er mensen zijn die niet op een al te grote smartphone zitten te wachten, de iPhone SE was dan ook een schot in de roos.

Maar terwijl technieken almaar verder voortschrijden, is het soms ook erg handig om voor een upgrade te kunnen kiezen, maar bij de iPhone SE is dat tot nu toe nog niet mogelijk. Het eerste model daarvan kwam uit in maart 2016, en het lijkt er niet op dat Apple dit model jaarlijks een upgrade geeft, zoals bij de andere iPhones wel steeds het geval is.Tenminste, er was dit jaar wel een kleine upgrade, maar daarbij ging het alleen maar om de interne opslag, die toen werd verdubbeld. Dat betekent dat het instapmodel voortaan 32 GB aan opslag aan boord heeft, het duurdere model heeft maar liefst 128 GB aan interne opslag. Dat was welkom nieuws, maar dat veranderd natuurlijk niets aan de prestaties van de iPhone SE zelf.

De maker van de iPhone SE, Wistron, is nu bezig met het uitbreiden van capaciteit in India, waardoor vanaf mei komend jaar daar ook veel meer iPhone SE modellen gemaakt zouden kunnen worden.

Deze iPhone SE zou dan een A10 processor krijgen, met een 1700 mAh batterij en opslagopties zouden de huidige 32 GB en 128 GB blijven. Het scherm zou dezelfde grootte houden (4-inch beelddiagonaal), waardoor er aan de buitenkant dan ook geen grote veranderingen verwacht worden.

Update: De geruchten dat er in de eerste helft van het komende jaar een nieuwe versie van de iPhone SE uit zal gaan komen blijven aanhouden. Dit keer is het het Chinese Economic Daily News dat laat weten dat die er gaat komen, en in India gemaakt zal worden.

Reacties

07 augustus 2017 Een ware MacFreak!

Klinkt logisch en typisch wat voor Apple om ongeveer 4 maanden te wachten voordat ze met hun discriminatie-telefoon op de markt komen.

Apple is waarschijnlijk het meest saaie, passiefste, rijkste bedrijf ter wereld ooit.

07 augustus 2017 MacFreak Verslaafde

dat word mijn volgende GSM na mijn Samsung galaxy ace 4 ik ga in 2018 een macbook air kopen. heb nu een hobby laptop ibook G4.

PS huidige 32 GB en 128 GB het zelfde of niet ?


07 augustus 2017 MacFreak Verslaafde

@ Schmoo: "discriminatie-telefoon"?

@ os x 2: ik snap jouw vraag niet, volgens het nieuwsbericht zal de opslag de huidige 32 en 128 GB blijven. Bedoel je dat?

07 augustus 2017 MacFreak Verslaafde


Citaat: anraadts om 12:59, 7-08-2017
@ Schmoo: "discriminatie-telefoon"?

@ os x 2: ik snap jouw vraag niet, volgens het nieuwsbericht zal de opslag de huidige 32 en 128 GB blijven. Bedoel je dat?ja dat bedoel ik. dat word mijn volgende GSM na mijn Samsung galaxy ace 4.


07 augustus 2017 MacFreak Verslaafde

Eigenlijk ongelooflijk welke mythe Apple veroorzaakt ... geen dag, uur gaat voorbij met berichten, verhalen, voorspellingen wat Apple op de markt zal brengen .. binnenkort een nieuw *** van Apple, hoe gaat het eruit zien ... wat zijn de mogelijkheden, het kleur ... je bent niet verplicht om het te lezen maar het is eigenlijk een beetje 'teveel' aan het worden.

Ben zelf ook een Apple-fan en heb serieus wat 'Apple' in huis .. maar de verhalen 'wat als' gaan mij echt voorbij.

Als ik vandaag behoefte heb aan een update van mijn Apple-hardware .. wel dan kijk ik wel wat er voor handen is .. met al de 'waarzegger' toestanden kom ik niet veel verder want 'geruchten' zijn er altijd en er is altijd wel iemand die het beter weet wat er 'zou' kunnen komen ...

Nee, geef mij maar wat er nu voor handen is en de toekomst .. ja ooit komt die wel

07 augustus 2017 Redactielid

@ wavy: dat is één van de redenen dat we op MacFreak niet zoveel aandacht hieraan besteden.

De iPhone krijgt het meeste aandacht wat betreft de geruchten, maar ook in dat geval alleen van tijd tot tijd op MacFreak, terwijl we er makkelijk meerdere nieuwsberichten per dag mee zouden kunnen vullen.

09 augustus 2017 Een ware MacFreak!

Apple is juist een heerlijk bedrijf. Wat goed is, is goed.
Waarom iets nieuws uitbrengen alleen om het uitbrengen
van iets nieuws? Ik vond de SE met 64MB een uitstekende
opvolger van mijn 5 met 32MB en een mindere camera.

Volgend jaar komt er een betere camera, snellere chip,
betere batterij en misschien wel 128MB. Prima!


09 augustus 2017 Een ware MacFreak!

Ik vind het ook prima! Lekker compact toestelletje, maar toch voorzien van premium componenten.

23 november 2017 Redactielid

Er is een update bij dit nieuwsbericht gezet.

Reageer

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Als je nog geen lid bent van MacFreak kan je je hier registreren.