Vul hieronder je gebruikernaam en wachtwoord in.

Tile heeft voortaan ook twee verschillende Pro-varianten

000

Als je vaak je spullen niet kan vinden, bijvoorbeeld je sleutelbos, je portemonnee, of je rugzak met je dure MacBook, dan kunnen de Bluetooth ontvangers van Tile een goede oplossing zijn. Want met de Tile Mate of de Tile Slim kan je jouw spullen makkelijk terug vinden.

Omdat het contact via Bluetooth gaat is de reikwijdte wel beperkt, het maximum is 30 meter. Een andere nadeel: de batterij gaat ongeveer een jaar mee, is niet oplaadbaar en moet door Tile zelf vervangen worden. Hieronder de productvideo's van de Tile Mate en Tile Slim, waarin je snel kan zien of het wat voor jou is.

De Tile Mate kost bij ons ongeveer 27 euro, voor een slordige 35 euro is de Tile Slim van jou.

Mocht het bereik van de Tile Mate en Tile Slim een probleem voor jou zijn, er zijn nu twee nieuwe Pro-modellen van Tile uitgekomen, de Style en de Sport, die hebben allebei een bereik van maximaal 60 meter. Daarbij is het volume twee keer zo luid en voldoen ze aan de IP68 standaard. Dat laatste betekent dat ze het tot een uur in water van maximaal 1,5 meter diep vol zouden moeten houden.Voor de extra opties van de Pro-serie moet je wel iets meer betalen, maar de prijs zou ongeveer gelijk moeten zijn aan de Tile Slim, dus tussen de 30 en de 40 euro. Een kleine investering als je daardoor bijvoorbeeld jouw MacBook niet kwijtraakt.

Reageer

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Als je nog geen lid bent van MacFreak kan je je hier registreren.