Vul hieronder je gebruikernaam en wachtwoord in.

Details processors en geheugen van komende iPhones

002

Morgenavond om 19.00 uur onze tijd zullen Tim Cook en de zijnen ons weer veel moois gaan presenteren. Maar als je daar verrast wilt worden dan kan je beter het nieuws van gisteren en vandaag op MacFreak links laten liggen.

Want een medewerker van Apple heeft de URL's van alle Golden Master-versies van iOS 11 gelekt, waardoor er meer vooraf bekend is dan tot nu toe ooit het geval is geweest. Je kan er vergif op innemen dat er bij Apple nu mensen hard bezig zijn met het uitzoeken van wie dit geweest is, we zouden niet graag in de schoenen van die persoon willen staan.

A11 processor en RAM

Daardoor weten we inmiddels ook al meer over de A11 Fusion processor die in de nieuwe iPhones zal zitten, bijvoorbeeld dat die twee extra snelle cores zal krijgen voor het zware werk, en vier die vooral gericht zijn op zo weinig mogelijk stroomverbruik.

Verder zal de iPhone 8 2GB aan RAM krijgen, terwijl de iPhone 8 Plus en de iPhone X allebei 3GB RAM zullen hebben. Dat zijn voor de iPhone 8 modellen dezelfde hoeveelheden als we op dit moment zien in de iPhone 7 modellen.

Citaat:
Citaat:

Reacties

11 september 2017 Junior Lid

Ik vind het maar een rare naam iPhone 8. Ik geloof er lekker niks van.

11 september 2017 MacFreak Verslaafde

en hij gaat 1000 euro kosten hoorde ik op de radio bijna zo duur als een apple laptop.

geef mij maar de iPhone SE dan

Reageer

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Als je nog geen lid bent van MacFreak kan je je hier registreren.