Vul hieronder je gebruikernaam en wachtwoord in.

Bekijk vanavond om 7 uur het Special Event live

009

Vanavond om 7 uur onze tijd, 10 uur 's ochtends in Cupertino, zullen Apple's CEO Tim Cook en de zijnen ons weer een hoop nieuws voorschotelen. Door het grote lek van iOS 11 GM misschien minder verrassend dan andere keren, maar nog steeds erg de moeite waard.

Als je het live wilt zien, dat kan op deze pagina van Apple zelf. Op je iDevice moet dan minstens iOS 9.0 staan, op een Mac minimaal macOS 10.11 (El Capitan), op een PC kan het met Microsoft Edge onder Windows 10. Het is natuurlijk ook te bekijken op een Apple TV, dan kan met een 2e of 3e generatie als daar minimaal software versie 6.2 op staat, of met iedere Apple TV van de 4e generatie.Wil je vooraf precies weten wat er door het lekken van de Golden Master van iOS 11 allemaal al bekend is, in de video hieronder wordt je in minder dan vijf minuten helemaal bijgepraat. Wil je vanavond toch nog een beetje verrast worden, dan moet je deze video dus juist niet bekijken.Reacties

12 september 2017 MacFreak Verslaafde

Ondanks dat ik het meeste van wat er komen gaat al weet door alle lekken, ga ik vanavond gewoon weer kijken.

Ik weet niet of er een steekje bij me los ziet, maar ik kijk al jaren naar de presentaties van Apple en geniet er altijd weer van!

12 september 2017 Een ware MacFreak!

Ach, er is niks mis met zo'n steekje los!

Beter dat dan dat je Samsung fan bent. Die mensen snap ik dus echt niet!

12 september 2017 Een ware MacFreak!

Lekker man.. Joelen en klappen op de bank als volwassen persoon voor een bedrijf met 300 miljard op op de bank en dan ook gewoon bij jezelf denken, ja ze zien mij echt als fan of gebruikers en ze houden van mij.

Daar is idd. niets mis mee, zolang je het gewoon thuis doet achter de voordeur en hopelijk heeft je vriendin/vrouw een meidenavond zodat ze dit niet hoeft te aanschouwen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon meteen Jambers bellen zodat er een aflevering over je gemaakt kan worden en iedereen meteen weet dat je niet helemaal goed bent.


12 september 2017 Junior Lid

En ja hoor, daar heb je Shmoo weer. Gelukkig is er nog één volwassene bij Macfreak die toezicht houdt op al die kleuters. Prima, dan voeg ik me vanavond bij de kleuters. Ook ik ga heerlijk smullen!

12 september 2017 MacFreak Verslaafde

@ Shmoo: altijd weer leuk, die respectvolle reacties van jou.

Een aantal redenen waarom ik graag naar de presentaties van Apple kijk:

- de presentaties zelf steken bijna altijd erg goed in elkaar, ze laten zelden een steekje vallen.

- Apple maakt al jarenlang de juiste keuzes, de afgelopen jaren vooral op het gebied van privacy. Daarom blijf ik de producten graag gebruiken (ook vanwege het gebruiksgemak natuurlijk), maar volg ik ook het bedrijf graag.

- Apple laat vaak zien waar de ontwikkelingen in tech naar toe gaan. Misschien zijn ze niet altijd de allereerste, maar vaak wel de eerste die iets echt goed toepassen (de iPhone X zal bijvoorbeeld niet de eerste zijn met gezichtsherkenning, maar waarschijnlijk wel de eerste waar dat geen makkelijk te omzeilen lachertje op is).

12 september 2017 MacFreak Verslaafde

Shmoo,

in plaats een ware MacFreak te zijn ben je een echte AzijnFreak....rot toch op man!

12 september 2017 Een ware MacFreak!

Shmoo heeft een punt, alleen had hij het beter niet kunnen melden op een pro-Apple site. Jammer van de bijdrage.

Ik luister nu "All you need is love" van The Beatles, en ga zo weg want ik moet nog iets anders doen vanavond...

12 september 2017 Junior Lid

Ik vind dat hij helemaal geen punt heeft. Hij maakt zich druk over het oprechte vermaak of de interesse van anderen. Hij weet helemaal niet wat er in hen omgaat. Dat vult hij zelf in. Misschien censureert hij zijn eigen behoeften wel. Ik weet het niet en ga er ook niet naar raden. En dan dat gedriehonderdmiljard. Laat hij zijn eigen geluk nastreven. Daar zal ik hem nooit op veroordelen.

14 september 2017 Een ware MacFreak!

@ imex: +1

Reageer

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Als je nog geen lid bent van MacFreak kan je je hier registreren.