Vul hieronder je gebruikernaam en wachtwoord in.

iPhone X 256 GB lijkt de populairste keuze (Poll)

011

Bij de aankondiging was er onder andere ook de verwachte kritiek op de prijs van de iPhone X, het is tenslotte de duurste iPhone die Apple tot nu toe heeft gemaakt.

Als dat voor de mensen die interesse hebben in dit model een terecht kritiekpunt zou zijn, dan ligt het voor de hand dat veel potentiële klanten vooral voor de goedkopere uitvoering met 64 GB zouden kiezen. Maar onderzoek van RBC Capital Markets laat precies het tegenovergestelde zien, 57 procent van de mensen die op de iPhone X wachten zullen het duurste model met 256 GB aan interne opslagruimte kiezen.De mensen die voor de iPhone X gaan zijn trouwens niet in de meerderheid, van iedereen die een iPhone gaat aanschaffen maken zij 28 procent uit. De iPhone 8 modellen zijn samen goed voor 37 procent. Je kan je daarbij natuurlijk afvragen of dat vergelijk eerlijk is, er is tenslotte van de iPhone X maar één model, de enige keuze is het verschil in opslagruimte.

In de grafiek hieronder kan je zien hoe de verdeling was in interesse voor de verschillende iPhones die op dit moment bij Apple te koop zijn, zoals gemeten door RBC Capital Markets.Het meest opvallende uit dit onderzoek is waarschijnlijk wat de potentiële kopers het aantrekkelijkst vinden aan de iPhone X. Want daar scoort draadloos laden maar liefst 47 procent, terwijl die functie ook op de iPhone 8 te vinden is. De rest van de redenen waarmee mensen kwamen zijn trouwens wel uniek voor de iPhone X.Tijd voor een poll, zodat we kunnen zien hoe de interesse voor de verschillende modellen van de iPhones ligt bij ons. Deze nieuwe poll kan je hier vinden.

Reacties

04 oktober 2017 Een ware MacFreak!

Ik zou erg graag een iPhone X (64 GB) willen hebben, maar wacht nog even af tot die uit is.

Mocht ik er dan een kopen, dan laat ik die waarschijnlijk uit de VS komen, want hier echt te duur.

04 oktober 2017 MacFreak Verslaafde

Tsja, er zijn voldoende mensen met genoeg geld om gewoon te kopen wat ze willen. Verkopen zullen er zat zijn, zolang het product maar goed is.

04 oktober 2017 Nieuw Lid

Citaat: GeorgeM om 16:25, 04-10-2017[/b
Mocht ik er dan een kopen, dan laat ik die waarschijnlijk uit de VS komen, want hier echt te duur.Doe geen moeite, Met BTW en invoerrechten zal je dan zelfs duurder uit zijn.

04 oktober 2017 MacFreak Verslaafde

Citaat: GeorgeM om 16:25, 04-10-2017
Ik zou erg graag een iPhone X (64 GB) willen hebben, maar wacht nog even af tot die uit is.
Je zult ook wel moeten wachten tot ie uit is....

04 oktober 2017 Een ware MacFreak!

@ marco72: Ik bedoelde nadat die uit is, zodat ik zeker weet dat er geen gekke kinderziektes mee zijn.

@ sluisje: Ik was niet echt van plan om BTW en invoerrechten te betalen.

04 oktober 2017 Een ware MacFreak!

@GeorgeM: BTW moet je betalen, dat is niet te ontwijken! Je krijgt artikelen in de VS niet mee voor het bedrag waarmee ze adverteren, daar komt nog belasting overheen! Die verschilt per staat.

Maar het is wel degelijk goedkoper dan.
Heb net in NY een WiFi iPad Pro 10,5 inch 256Gb gekocht voor omgerekend €711.
De TAX van de staat NY is 5,87%

05 oktober 2017 Een ware MacFreak!

Belasting in de VS hoef je niet te betalen als je in een staat bent zonder belasting (bijvoorbeeld New Hampshire), of als je iets uit een andere staat op laat sturen.

05 oktober 2017 Een ware MacFreak!

Beetje de belastingen omzeilen, die Apple gebruikers zijn al net als de fabrikant zelf

05 oktober 2017 MacFreak Verslaafde

Het is niet alleen New Hampshire waar geen sales tax wordt berekend, dat is ook zo in Alaska, Delaware, Montana, en Oregon.

06 oktober 2017 Een ware MacFreak!

Als je een iPhone X in de VS koopt zonder belasting (en er hier geen BTW of invoerrechten op betaalt) dan is het verschil € 305,95.

Reageer

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Als je nog geen lid bent van MacFreak kan je je hier registreren.