Vul hieronder je gebruikernaam en wachtwoord in.

Amazing Stories van Steven Spielberg krijgt een tweede leven

000

Dat Apple hard bezig is met het vergaren van meer content voor Apple Music is inmiddels een publiek geheim. Zo kon je half oktober hier op de site nog lezen dat Apple inmiddels maar liefst één miljard dollar hiervoor achter de hand zou hebben.

Volgens Variety zou Apple nu een deal hebben gesloten met Steven Spielberg's Amblin Television voor een serie nieuwe afleveringen van de serie Amazing Stories. Die serie was in de jaren tachtig in de VS twee seizoenen op de buis op het kanaal van NBC. Het was in eerste instantie geen groot succes, maar heeft sindsdien een cult-status gekregen.Apple zou 5 miljoen dollar per episode betalen, en Bryan Fuller, degene die sinds 2015 al probeert om Amazing Stories weer terug op televisie te krijgen, zal executive producer worden.

Mocht je Amazing Stories zelf nog nooit gezien hebben, op dit YouTube-kanaal kan je er een heleboel vinden. Kennelijk mogen deze video's nog steeds niet legaal op YouTube staan, we hebben geen versies kunnen vinden die echt helemaal beeldvullend zijn, dat wordt gedaan om het moeilijker te maken voor de bots van YouTube om ze te kunnen identificeren.Reageer

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Als je nog geen lid bent van MacFreak kan je je hier registreren.