Vul hieronder je gebruikernaam en wachtwoord in.

Apple Park is bijna helemaal af

000

Ruim zes jaar geleden stond Steve Jobs voor de gemeenteraad (city counsel) van Cupertino en deed daar Apple's plannen voor een compleet nieuwe campus op de plek waar vroeger de gebouwen van Hewlett-Packard stonden uit de doeken.

Die locatie had voor Steve Jobs zelf emotionele waarde, want zijn eerste baantje in de computer-industrie was bij datzelfde Hewlett-Packard op diezelfde plek. Steve Jobs en Apple bleken een erg ambitieus plan te hebben, een enorm cirkelvormig gebouw met meerdere bijgebouwen, waaronder een bezoekerscentrum en een theater, op het gebied er omheen. Dat theater is inmiddels trouwens vernoemd naar Steve Jobs zelf, ter nagedachtenis aan de man die zoveel voor Apple betekend heeft.Inmiddels is de droom van Steve bijna compleet werkelijkheid. Het gebouw zelf is al helemaal klaar, het meeste werk dat op dit moment nog gebeurt is aan de zogenaamde 'landscaping', het aanleggen van het terrein en het planten van de bomen.

Inmiddels zijn we zelfs al zover dat zelfs twee basketball velden al bijna klaar zijn, alleen de toplaag met de lijnen en de borden met de baskets moeten er nog op. De tennisbanen die daarnaast komen zijn nu nog niet te zien, maar die komen binnenkort aan de beurt.

Reageer

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Als je nog geen lid bent van MacFreak kan je je hier registreren.