Vul hieronder je gebruikernaam en wachtwoord in.

Steven Sinofsky: iPhone X is simply joyful to use

001

Steven Sinofsky heeft twee decennia bij Microsoft gewerkt, onder andere aan Office en hij had de leiding over de ontwikkeling van Windows 7 en 8, voordat hij in 2012 bij het bedrijf vertrok.

De afgelopen tijd laat hij duidelijk zien dat hij een onafhankelijke geest heeft. Onder andere door erg duidelijk stelling te nemen in de discussie tussen reclamemakers en Apple, waarbij die eersten in de aanval gingen omdat ze het niet eens zijn met de manier waarop Apple hun het brood uit de mond stoot. Daarbij gaat het met name om de betere beveiliging tegen mee-gluren in de nieuwe versies van Safari.

Citaat:
In die discussie nam Steven Sinofsky duidelijk stelling, zoals je in zijn tweet hierboven kan zien, waarbij hij ook geen blad voor de mond neemt over wat hij denkt van het het feit dat ze bij Microsoft wel overstag zijn gegaan onder deze druk.

Diezelfde Steven Sinofsky heeft nu op Twitter heel erg duidelijk stelling genomen tegen de storm van kritiek die in sommige publicaties in de tech-wereld is opgestoken tegen de iPhone X, met name dit artikel. Daarbij moet vooral het ontbreken van de Home-knop het ontgelden, iets wat Steven Sinofsky makkelijk weerlegt.

Zijn hele verhaal is hier te lezen, waarbij we zijn eindconclusie vooral met jullie wilden delen, met daaronder een quote die hier waarschijnlijk erg van toepassing is.

Citaat:
Citaat:

Reacties

13 november 2017 Een ware MacFreak!

Ondanks mijn ietwat negatieve reactie op het draadje over de kinderziektes, kan ik natuurlijk niet wachten tot ie in huis is. Misschien zijn die kinderziektes er dan wel uit ;)

Reageer

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Als je nog geen lid bent van MacFreak kan je je hier registreren.