Vul hieronder je gebruikernaam en wachtwoord in.

watchOS 4.2 lost bugs op en voegt dingen toe

001

Apple heeft voor iedereen met een Apple Watch weer een update op de servers klaarstaan. Deze update brengt een aantal dingen die bij ons nog niet werken, zoals het onderling geld aan elkaar kunnen geven met Apple Pay via de Berichten-app, simpelweg omdat Apple Pay bij ons nog niet beschikbaar is.

Maar dat neemt niet weg dat er voor ons ook interessante dingen in zitten, zoals de mogelijkheid om nu ook met apps van andere ontwikkelaars dingen als afstand, gemiddelde snelheid, aantal afdalingen en delingshoogte tijdens de wintersport bij te kunnen houden op je Apple Watch. Net op tijd, met het wintersportseizoen voor de deur.Hierboven zie je de complete release notes van Apple in Apple's eigen Watch-app, waarmee je ook deze update vanaf de iPhone waarmee jouw Apple Watch verbonden is kan installeren. De links die je daarin ziet zijn de volgende:


Hieronder de instructies van Apple voor het installeren van deze update, de link aan het einde is dezelfde als de tweede hierboven.

Mocht je de nieuwe dingen in deze update niet zo belangrijk vinden, dan nog is het de moeite om deze update toch te installeren. Is het niet voor de veiligheid, dan wel voor de bugs die hierin opgelost worden, Apple meldt daarvan altijd alleen maar diegenen die het meest in het oog springen.(klik op de afbeeldingen voor een grotere versie)

Reacties

07 december 2017 Een ware MacFreak!

Jammer genoeg nog steeds niet zonder WiFi binnen te halen.

Reageer

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Als je nog geen lid bent van MacFreak kan je je hier registreren.