https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppStore_icoon.jpg
Als je op zoek bent naar een erg goede game voor de iDevice, en je wilt er niet teveel voor betalen, dan is dit het moment. Want Implosion - Never Lose Hope is een game dat overal uitstekende reviews heeft gekregen.

Niet voor niets, want deze game biedt een hoop prima actie, is grafisch mooi uitgevoerd en is eigenlijk een must voor iedereen die van uitstekende hackers en slashers houdt.

In de App Store kost Implosion - Never Lose Hope € 9,99, maar op dit moment heeft IGN het in de aanbieding als hun Free Game of the Month. En de naam zegt het al, daar kan je deze game dus gratis krijgen.

Om deze aanbieding naar binnen te ...
11 november 2015 - 14:00

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/Vault-icoon.jpg
We kennen waarschijnlijk allemaal MacHeist, dat is één van de organisaties die met enige regelmaat een software-bundel aanbiedt. Ook dit keer is dat weer zo, en de naam geeft aan dat ze blij zijn met de programma's die daar in zitten, want deze bundel heeft de naam "The Hall of Fame Bundle" meegekregen.

Je kan bij deze bundel zelf de prijs bepalen, maar vanaf 15 dollar krijg je pas alle apps die in deze bundel zitten. Het lijkt dan ook verstandig om minstens 15 dollar te bieden, meer kan natuurlijk ook (je kan tot 50 dollar gaan).

Er is een extra reden om wat meer te geven, MacHeist geeft tien procent van de opbrengst van deze software-bundel aan goede doelen. Op de pagina van MacHeist waar...
14 november 2015 - 16:44

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPadPro-icoon.jpg
Het is een bekend ritueel: Apple brengt een nieuw device uit, en iFixit haalt het meteen helemaal uit elkaar. Gelukkig doen ze dat gestructureerd, en wordt iedere stap helder en ontzettend duidelijk gefotografeerd, zodat wij ook alle details goed kunnen zien.

Ook dit keer heeft iFixit dat natuurlijk weer gedaan, en daarbij valt niet alleen op dat de iPad Pro een nieuw intern design gekregen heeft, maar vooral dat er een Fresco Logic FL1100 4-port USB 3.0 Host Controller in zit.

Die controller zie je op het logic board hieronder rechstboven, met...
13 november 2015 - 10:56

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/ApplePencil-icoon.jpg
Als je een mooie, grote, nieuwe iPad Pro hebt besteld, of er binnenkort eentje gaat kopen, dan zal het niet lang duren voordat die binnenkomt. Want de levertijd daarvoor staat op dit moment op maar één werkdag.

Maar bij zo'n mooie nieuwe, grote, nieuwe iPad Pro wil je vast ook een Apple Pencil, en misschien ook een Magic Keyboard. Als dat het geval is, dan zal je nog even geduld moeten hebben. Want zoveel als er van de iPad Pro op voorraad is, zou weinig zijn er op dit moment van deze belangrijke accessoires.

Zo is de wachttijd voor [url=http://www.apple.com/nl/shop/product/MK0C2/apple-pencil-voor-i...
11 november 2015 - 20:13

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleMusic-icoon.jpg
In de aanloop naar de lancering van Apple music waren er al geruchten dat het rommelde bij de streaming muziek, Apple zou de labels er toen van proberen te overtuigen om de 'gratis' optie van bijvoorbeeld Spotify niet langer te ondersteunen.

Inmiddels gaat die discussie door, maar dit keer komt de bron niet van Cupertino. Zo heeft de drummer van U2, Larry Mullen Jr., dit keer de knuppel in het hoenderhok gegooid. In dit artikel van Rolling Stone maakt hij het punt dat er nu veel te weinig geld van de streaming diensten naar de artiesten gaat.

Citaat


I think the music industry is brok
...
11 november 2015 - 14:40

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleTV_2010.png
Na jaren van wachten, hopen en geduld is het eindelijk zover: Apple heeft een Apple TV uitgebracht in de App Store. En dat niet alleen, eindelijk goede ondersteuning voor game controllers, de mogelijkheid om met Plex te werken, en nog veel meer.

Maar het lijkt ook een project in wording voor Apple, want je kan er op dit moment nog maar twee game controllers mee gebruiken, Siri is er nog niet in Nederlands, zoeken in Apple Music en je eigen iTunes content werkt nog niet, en zo zijn er nog wel wat meer dingen die ...
4 november 2015 - 08:40

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/Google_Logo.jpg
De komende tijd wordt het dringen geblazen op de markt voor streaming muziek. Want terwijl net de beta-versie van Apple Music voor Android uit is, komt Google met een YouTube Music app voor alle iDevices (let op, op dit moment nog niet bij ons).

Hiermee wordt duidelijk dat Google zich ook steeds meer in deze markt wilt positioneren, iets wat recent ook al duidelijk werd met de aankondiging van het betaalde YouTube Red (trouwens ook nog niet bij ons beschikbaar).

Zodra de YouTube Music app beschikbaar komt zal die de mogelijkheid ...
13 november 2015 - 14:51

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/Pages2-iOS-icoon.jpg
Apple heeft updates op de servers klaarstaan voor alle drie de apps in de iWork-suite, en dat zijn Pages, Numbers en Keynote. Nu updates voor deze apps altijd ook moeten werken op het web (iWork op iCloud.com), zijn die dan ook tegelijkertijd uitgekomen voor zowel iOS als OS X.

De updates zijn naar binnen te halen via de App Store op jouw device(s), maar hieronder vind je ook de links en daarbij wat Apple ons vertelt over alles wat nieuw is in deze updates. Eerst komen de versie voor de Mac voorbij, daaronder vind je de updates voor iOS.

Mac App Store


...
12 november 2015 - 09:50

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/Apple-Car-icoon.jpg
De bewijzen dat Apple aan een auto bezig is stapelen zich steeds verder op, al was het alleen maar de mensen waarvan we de afgelopen tijd zien dat die bij Apple gaan werken. Dit keer is het de Ier Rónán Ó Braonáin, die is overgestapt van BMW USA naar Apple, zoals ook te zien op zijn LinkedIn-profiel.

Dat Rónán nu bij Apple aan de Apple Car gaat meewerken geeft wat meer hints van waar Apple mogelijk mee bezig is. Want hij heeft veel ervaring met elektrische auto's, hij werkte aan de software daarvan bij BMW tussen 2012 en 2014.

Daarnaast werkte hij ook als director of engineering bij het bedrijf Reviver, waar het eerste digitale ke...
6 november 2015 - 12:39

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPadPro-icoon.jpg
De iPad Pro wordt verstuurd, em dus is Apple's management bezig met een PR toernee. Eerder kon je hier al lezen dat Apple's CEO Tim Cook al hier een daar een duit in het zakje deed, dit keer is het de beurt aan Apple's Chief Design Officer Jonathan Ive.

In een interview met Rhiannon Williams voor The Telegraph vertelt hij onder andere dat Apple eigen design team inmiddels de iPad Pro en de Apple Pencil gebruikt, in plaats van de schetsboeken die de afgelopen twintig jaar gebruikt werden.
Citaat


Many of us in the design team have worked together for 20 plus years. We've always drawn in our sketc
...
12 november 2015 - 20:00

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/Cupertino-Apple-HQ.jpg
Apple's CEO Tim Cook is op dit moment aan de overkant van de Noordzee, en na een PR tour langs de Engelse kranten is hij nu in Ierland. Daar kwam hij met goed nieuws, bij de vestiging van Apple in Cork komen er 1.000 banen bij.

Dat komt bovenop de mensen die daar nu al voor Apple werken, en dat zijn er op dit moment ongeveer 5.000, dus het gaan er een slordige 6.000 in totaal worden.

De nieuwe banen zijn vooral voor assemblage, customer service, financiële posities en management van de wereldwijde stromen van Apple (global supply chain management).

Deze aankondiging komt op een moment dat de Europese Unie bezig is het met het onderzoeken van financiële deals die een aantal overheden met bedrijven ges...
11 november 2015 - 14:59

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/Vault-icoon.jpg
Een video gemaakt door Twitter-gebruiker yossy1999116 gaat op dit moment viral, en als je deze video gezien hebt dan begrijp je ook meteen waarom.

Want yossy1999116 maakte in de metro een video van iemand die de code in zijn iPhone invoerde (je hoopt dat het een bekende is), en dat is waarschijnlijk de langste code die ooit op een iPhone gebruikt is, hij kan mogelijk zo het Guiness Book of World Records in.

Zelf als je de video vertraagd af zou spelen, dan nog zal het de meeste van ons niet lukken om deze code te onthouden, die is simpelweg te lang. Hoe deze gebruiker het wel lukt is jammer genoeg niet bekend, misschien is hij een wiskundig wonder?
Citaat


10 november 2015 - 09:25

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/Apple-Car-icoon.jpg
Dat Apple hard met een auto bezig is lijkt inmiddels een feit, zeker nu de afgelopen tijd bekend is geworden hoeveel mensen uit de autoindustrie bij Apple zijn gaan werken. Waarschijnlijk zijn ondertussen zelfs de grootste sceptici onder ons ook wel overtuigd dat Apple op minst iets met auto's van plan is.

Maar als Apple bezig is aan zoiets groots als een auto, want dat is een enorm project, waar gebeurt dat dan allemaal, en onder welke naam?

Het antwoord hierop zou wel eens Faraday Future kunnen zijn. Volgens de site news.com.au gaat het hier om een my...
9 november 2015 - 11:32

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/FinalCutProX-Icoon.png
Vanaf morgen kan de nieuwe iPad Pro besteld worden, vanaf vrijdag is hij ook bij de Apple Store verkrijgbaar. Terwijl veel van ons daar reikhalzend naar uitkijken, heeft Apple de eerste commercial voor deze iPad met een 12,9 inch scherm en een erg krachtige A9X-chip met 64-bits architectuur online gezet.

Daarbij wil Apple ons duidelijk maken dat de iPad Pro ons meer ruimte biedt, en dat wordt erg letterlijk verbeeld. Want ruimte, dat zien we volop in deze commercial.

Hieronder kan je deze nieuwe commercial zelf bekijken en zien wat je ervan vindt, en natuurlijk kan je dat onderaan dit nieuwsbericht allemaal kwijt als je dat wilt.Ben...
10 november 2015 - 19:00

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppStore_icoon.jpg
Fly Labs is de maker van een aantal video editing apps voor iDevices, en dat bedrijf is nu overgenomen door Google. Dat is goed nieuws voor ons allemaal, want Fly Labs heeft daarom al hun apps in de iOS App Store nu gratis gemaakt, waarbij je alle in-app aankopen nu ook meteen gratis meekrijgt.

De apps zijn de komende drie maanden gratis in de App Store te vinden, maar in de toekomst komen er natuurlijk geen updates meer voor. Maar tegen die tijd heeft Google de techniek van Fly Labs vast al in één van hun apps ingebouwd.

De apps waar het om gaat zijn Clips Video Editor, Tempo Video Editor, Fly Video Editor en Crop on the Fly. Hieronder vind je de links naar alle vier.


  • [url=https://itunes.apple
...
9 november 2015 - 11:56
Pagina: Vorige 1 ... 198 199 200 [201] 202 203 204 ... 243 Volgende