https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleWatch-icoon.jpg
De Apple Watch is in een aantal landen te zien en te bestellen. Daarbij lopen de wachttijden rap op, dus als je haast hebt om een Apple Watch om je pols te krijgen dan heb je waarschijnlijk een probleem, of je moet een kapitaal op eBay uit willen geven.

Ondertussen komen er wat meer details naar buiten over de Apple Watch, waaronder een test van het saffier dat, als het goed is, ervoor zorgt dat het kijkvlak niet al te snel gekrast zal worden. In de test hieronder kan je zien dat je daar in ieder geval niet bang voor hoeft te zijn, want wat er daar ook geprobeerd wordt, krassen komen er niet op.Het andere is een grappig detail waar de mensen van 9to5mac achter zijn gekomen, je kan je Apple Watch expres voor laten lopen. Han...
13 april 2015 - 13:33

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/Mavericks-icoon.jpg
Apple heeft twee Security Update uitgebracht, die zijn voor OS X 10.9/Mavericks en 10.8/Mountain Lion. Als je je afvraagt waarom 10.10/Yosemite daar niet bijzit, die heeft een veel betere update gekregen, maar die zat in de 10.10.3 update van twee dagen geleden.

Veel beter, want OS X heeft een probleem dat ontdekt werd door Emil Kvarnhammar van TrueSec, waarmee een hacker root-rechten zou kunnen krijgen en zo je hele systeem zou kunnen overnemen. Toen Emil Kvarnhammar dit probleem in oktober vorig jaar aan Apple meldde werd hem gevraagd om het langer stil te houden dan de 90 dagen die daar normaal gesproken voor staan, want het zou Apple veel meer tijd kosten om dit op te lossen.

Inmiddels is het dus in 10.10.3 opgelost, maar deze Security Updates voor Mavericks en Mountain Lion zullen dit niet verhelpen en Apple komt ook niet met een oplossing voor oudere sy...
10 april 2015 - 10:13

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iTunes_12_Icoon.jpg
Er staat een update voor iTunes voor ons klaar in de Mac App Store/Software Update.

Deze nieuwe versie van iTunes, met versienummer 12.1.2, moet ervoor zorgen dat het synchroniseren van foto's in de nieuwe Foto's app (die meekwam met de OS X 10.10.3/Yosemite update) goed werkt. Verder is het venster met informatie in iTunes is verbeterd, Apple zelf noemt dat 'refinements' (verfijningen).

Verder zou deze update iTunes ook stabieler moeten maken, maar dat doet zo'n beetje iedere update, en een update die de boel minder stabiel maakt is natuurlijk nooit de bedoeling.

Dat is dan ook precies wat Apple ons vertelt.
Citaat


iTunes 12.1.2
This update improves support for syncing photos to your iPhone, iPad, and iPod touch from the new Photos app for OS X. In addition, this update also adds several refinements to the Get Info window and imp
...
9 april 2015 - 21:52

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iOS8-icoon.jpg
Het is vaak voorbijgekomen op MacFreak, de wens dat Apple Siri ook in het Nederlands zou laten spreken. Luisteren (dicteren) werkte al weer een hele tijd, maar ons verstaan in het Nederlands wilde maar niet lukken. Toen kwamen de geruchten, en met iOS 8.3 was het zeker, volledige ondersteuning voor een Nederlandse Siri kwam eraan, en nu dat iOS 8.3 officieel uit is is het dus eindelijk zover.

Let wel op dat we het over Nederlands hebben, Vlaams wordt jammer genoeg nog niet ondersteund, hopelijk is dat over niet al te lange tijd ook aan de beurt.

iOS 8.3 is sowieso een grote update, er zijn maar liefst 68 hoofdpunten waarop Apple bij deze release iOS verder verbeterd heeft. Daarbij is er gelet op het verbeteren van de snelheid, het verhelpen van bugs en het toevoegen van nieuwe dingen.

Hieronder kan je de hele lijst die Apple bij deze update levert lezen:...
8 april 2015 - 22:00

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleTV_2010.png
Updates voor iOS voor de iPhone, iPod touch en iPad gaan bijna altijd hand in hand met een update voor iOS voor de Apple TV. Ook dit keer is dat zo, en heeft Apple de Apple TV Software Update 7.2 voor de Apple TV 3 bijna tegelijkertijd met de iOS 8.3 update uitgebracht.

Daarbij heeft Apple nauwelijks iets over deze update laten weten, we moeten het d...
9 april 2015 - 08:42
Pagina: vorige 1 ... 372 373 374 [375]