Nieuws, feedback en meer > Afgelopen veilingen

Oceaanblauwe iPhone 12 Pro met 128 GB aan opslagruimte

(1/1)

Robert:
Oceaanblauwe iPhone 12 Pro met 128 GB aan opslagruimteWe weten allemaal dat Apple’s devices hun waarde relatief lang behouden. Goed nieuws voor je portemonnee als je er eentje verkoopt, maar minder als je iets tweedehands aan wilt schaffen. Maar misschien is deze veiling je kans om een iPhone 12 met 128 GB voor weinig op de kop te tikken.

Het gaat hier, zoals bij bijna alle refurbished devices in de MacFreak Shop, om een model met vijf sterren. Met andere woorden, op het eerste gezicht niet van nieuw te onderscheiden, alleen als je heel erg hard je best doet zal je er gebruikssporen op kunnen ontdekken. Deze iPhone veilen we nu in de MacFreak Shop, en geven we hierbij dus ook even de aandacht die deze verdient zodat ook alle MacFreaks er hun voordeel mee kunnen doen.

Oceaanblauwe iPhone 12 Pro met 128 GB aan opslagruimte

Je vindt deze veiling op deze pagina, de startprijs is 425 euro en het bieden gaat in stappen van minimaal 5 euro. De veiling loopt nog ruim een week, dus ook als je Koningsdag niet zo dronken bent dat je daar je geld aan een iPhone uitgeeft (met alle risico’s van dien) heb je nog even de tijd om je er aan mee te doen.


Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie