Nieuws, feedback en meer > Afgelopen veilingen

Veiling: iPhone XS Max - 256 GB - Zilver (★★★☆☆)

(1/3) > >>

Robert:
Veiling: iPhone XS Max - 256 GB - Zilver (★★★☆☆)We weten allemaal dat Apple’s devices hun waarde relatief lang behouden. Goed nieuws voor je portemonnee als je er een verkoopt, minder als je iets tweedehands wil aanschaffen. Maar misschien is deze veiling je kans om een iPhone iPhone XS Max - 256 GB - Spacegrijs voor weinig op de kop te tikken.

Het gaat hier om een model met drie sterren. De reden is in dit geval niet dat er veel krassen op zijn, maar het scherm is ingebrand, zoals je op de foto hieronder rechtsboven kan zien. Heb je daar maling gaan, of laat je het scherm na het winnen van de veiling toch vervangen, dan is dit mogelijk de iPhone voor jou. Deze iPhone veilen we nu in de MacFreak Shop, en geven we hierbij dus ook even de aandacht die deze verdient zodat alle MacFreaks er hun voordeel mee kunnen doen.

Veiling: iPhone XS Max - 256 GB - Zilver (★★★☆☆)
klik op de afbeelding voor een grotere versie
Je vindt deze veiling op deze pagina, de startprijs is maar één euro en het bieden gaat in stappen van minimaal 5 euro. De veiling loopt nog een kleine week, je hebt dus nog even de tijd als je er aan mee wil doen.

En let op, je moet een account in de MacFreak Shop hebben en daarop ingelogd zijn om te kunnen bieden, anders krijg je alleen de optie om te kopen te zien.#Veiling

TheMacMan:
Is het niet mogelijk die veilingpagina aan te passen zodat hij ook gewoon in FF bekeken kan worden?
En dat je niet Chrome en/of Safari apart moet openen om de veiling zichtbaar te maken.

Robert:
Firefox 99 gaf geen probleem, Firefox 100 wel.

We wachten nog even af of dit met Firefox 101 weer verholpen is, als dat niet zo is dan gaan we er nog eens naar kijken. In de tussentijd graag even een andere browser gebruiken (lijkt me eerlijk gezegd geen onoverkomelijk probleem).

MaxB:
Ik vindt het heel leuk die veilingen...
Al eerder een hele leuke deal gekregen hiermee met een macbook air !
Maar kunnen jullie zo'n veiling niet wat "korter" laten duren ?
Zoals 3 dagen ofzo.

sluisje:
Is het niet een idee om speciaal bij apparaten met een grote of kleine beschadiging foto's dáárvan te laten zien zodat je goed kunt inschatten of je het de veiligprijs waard vindt? Bij dit apparaat is het bijvoorbeeld wel handig om te kunnen zien in hoeverrre het scherm is ingebrand. Wellicht is dit zo ernstig dat het zelfs geen 20 euro waard is. Zonder foto's kan ik geen afweging maken.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie