Nieuws, feedback en meer > Afgelopen veilingen

Veiling: (PRODUCT) Red iPhone SE (2020) met 128 GB aan opslagruimte

(1/3) > >>

Robert:
Veiling: (PRODUCT) Red iPhone SE (2020) met 128 GB aan opslagruimteWe weten allemaal dat Appleā€™s devices hun waarde relatief lang behouden. Goed nieuws voor je portemonnee als je er een verkoopt, minder als je iets tweedehands wil aanschaffen. Maar misschien is deze veiling je kans om een iPhone SE (2020) (PRODUCT) Red met 128 GB voor weinig op de kop te tikken.

Het gaat hier om een model met vier sterren. Met andere woorden, op het eerste gezicht is het mogelijk om te zien dat deze gebruikt is, maar het gaat alleen om oppervlakkige krasjes en dergelijke. Deze iPhone veilen we nu in de MacFreak Shop, en geven we hierbij dus ook even de aandacht die deze verdient zodat alle MacFreaks er hun voordeel mee kunnen doen.

Veiling: (PRODUCT) Red iPhone SE (2020) met 128 GB aan opslagruimte

Je vindt deze veiling op deze pagina, de startprijs is maar 149,00 euro en het bieden gaat in stappen van minimaal 5 euro.

De veiling loopt nog een kleine week, je hebt dus nog even de tijd als je er aan mee wilt doen. En let op, je moet een account in de MacFreak Shop hebben en daarop ingelogd zijn om te kunnen bieden, anders krijg je alleen de optie om te kopen te zien.#Veiling

iSan:
Leuke veiling!

ps Weet iemand wanneer de prijzen van iPhone SE 2022 een beetje omlaag gaan? Statistiek gezien dan. Wanneer de eerste aanbiedingen komen? Ik vraag dit voor iemand (65+) die huidige adviesprijs te hoog vindt en wacht op prijsdaling. Hopelijk deze zomer nog.

orange:
Gaan die prijzen wel eens omlaag dan?

Meestal verdwijnen ze gewoon uit de collectie, of de prijs blijft gelijk.

NicoJ:
Ik weet niet of anderen hier ook last van hebben, maar bij mij in FF is de pagina niet te bekijken. Als je naar beneden scrollt springt de pagina steeds terug naar boven.

TheMacMan:
Dat is een probleem met deze veilingpagina, het schijnt in safari wel goed te gaan.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie