Nieuws, feedback en meer > Afgesloten draadjes

Mac mini met M2 chip al op de website van B&H te koop (Upd.)

(1/2) > >>

Robert:
Mac mini met M2 chip al op de website van B&H te koop (Upd.)Mocht je B&H niet kennen, dat is al lang een erg bekende fotozaak in New York City die al decennia ook op afstand levert. Deze winkel is ook met de tijd meegegaan, en is naast Apple Authorized Reseller een steeds belangrijkere dealer van Apple geworden.

Deze grote winkel heeft nu, in het weekend voor de WWDC, twee opvallende items aan de website toegevoegd. De eerste is een MAC MINI 8/256 M2, dus een Mac mini met 8 GB RAM, een 256 SSD en een M2 chip. Dat laatste is natuurlijk erg opmerkelijk, als Apple wat nieuws uitbrengt is dat altijd onder embargo. Maar ondanks dat deze vermelding al de aandacht heeft getrokken blijft het gewoon op de site van B&H staan.

Mac mini met M2 chip al op de website van B&H te koop (Upd.)

Zoals je hierboven kan zien zijn er verder aan dit artikel nog geen specificaties of foto’s toegevoegd, maar de vermelding van de M2 chip alleen is natuurlijk al nieuws.

Het “New Item - Coming Soon” lijkt te bevestigen dat het echt gaat om een product dat Apple binnenkort gaat lanceren, als het klopt dat het hier gaat om een foutje, dan lijkt het erg vreemd dat het zo lang op de site te zien blijft.

Apple MAC MINI TOWER 8/256 M1P

Maar we zijn nog niet klaar, er is nog een nieuw product van Apple op de site van B&H verschenen, nu  gaat het om een Apple MAC MINI TOWER 8/256 M1P, een omschrijving zo cryptisch dat je in ieder geval zeker weet dat het niet van Apple komt.

Want een grotere versie van een Mac mini met een M1 Pro chip heeft Apple al een paar maanden geleden uitgebracht onder de naam Mac Studio. Een goedkopere versie daarvan met een M1 Pro chip zou helemaal geen slecht idee zijn, maar het lijkt heel erg onwaarschijnlijk dat Apple zo’n configuratie plotseling de Mac mini Tower zou gaan noemen.

Mac mini met M2 chip al op de website van B&H te koop (Upd.)

Stagiar

Op het eerste gezicht lijkt het te gaan om een fout van een stagiair, die met kopieer en plak te vroeg iets op de site gezet heeft.

Maar als dat zo is, dan is het wel heel erg vreemd dat deze vermelding er inmiddels al ruim 24 uur op staat.


Update: B&H heeft inmiddels laten weten dat deze vermeldingen zijn gemaakt in afwachting van mogelijke aankondigingen van keynote, en dat ze nooit zijn verwijderd.

Ze weten niets over morgen, en dit is geen bewijs van wat er mogelijk wordt aangekondigd. Kennelijk is het effect van click-bait inmiddels ook bij winkels doorgedrongen.


puk1980:
Ik zou er nog niet 100% op rekenen. Straks weer allemaal sippe gezichtjes....

de Redactie:
Er is een update bij dit nieuwsbericht gezet.

GeorgeM:

--- Citaat van: Robert,  6 juni 2022 - 09:13 ---Deze winkel is ook met de tijd meegegaan

--- Einde van citaat ---

--- Citaat ---Kennelijk is het effect van click-bait inmiddels ook bij winkels doorgedrongen.

--- Einde van citaat ---
Kennelijk iets te veel met de tijd meegegaan.  ;)

Jammer.

Het is te hopen dat dit onthouden wordt, en B&H dus voortaan genegeerd, want niet betrouwbaar.

sluisje:

--- Citaat van: GeorgeM,  6 juni 2022 - 10:36 ---Het is te hopen dat dit onthouden wordt, en B&H dus voortaan genegeerd, want niet betrouwbaar.

--- Einde van citaat ---
Dat zal nog moeten blijken.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie