Supportvragen Mac > Alternatieve OS-en en emulatie

Boot Camp ervaringen en problemen

(1/4) > >>

Stefan:
Ik ben benieuwd naar ervaringen van anderen m.b.t. Boot Camp. Zelf heb ik het succesvol draaien, ik heb een aantal games getest en die draaien als een zonnetje waaronder Max Payne 2. Ik heb alleen 1 dingetje waar ik geen oplossing voor heb. Na een herstart moet ik iedere keer de schakelaar van mijn bluetooth toetsenbord uit en aan zetten anders wordt ie niet door XP herkend. Heeft iemand hier een oplossing voor gevonden.

Jules:
Draaide prima, maar Windows besloot ineens niet meer te booten (blijft hangen ergens halverwege).
Aangezien ik niet veel weet van Windows-troubleshooting, heb ik het er maar weer afgehaald.

mneerhout:
Ik wil het vanavond ook proberen,maar ik kan die verdomde xp-pro cd niet vinden die bij mijn toshiba laptop zat,althans...die hoort er toch bijgeleverd te zijn?

Richi:
Ik heb gisteren een XP Home licentie aangeschaft en deze succesvol geinstalleerd. De driver installatie ging perfect. Het enige probleem dat ik vandaag ondervond, is dat de muis soms niet meteen herkend wordt (mighty mouse) na een herstart van Windows. Na wat heen en weer bewegen ziet ie 'm meestal wel, maar EEN keer moest ik 'm even afkoppelen en weer aankoppelen zodat ie werd gezien. Verder werkt het super! Lekker snel en zonder problemen. Maar ja, even afwachten of dat zo blijft de komende weken.

Stefan:
Dat is vreemd ik heb hier ook de Mighty Mouse, deze werkt bij mij zonder problemen.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie