Supportvragen Mac > Alternatieve OS-en en emulatie

Parallels

(1/2) > >>

Triumph:
Nou ik ben zo stout geweest om Parallels eens te installeren, van m'n studie had ik nog een ongebruikte XP pro liggen. Zonder problemen eigenlijk, maar wat valt me de snelheid tegen zeg.....
Heeft iemand het ook gedaan en wat is zijn ervaring?p.s. nog geen programma's geinstalleerd alleen de Parallels drivers en alleen de bekende spelletjes gespeelt 'Spider' en solitair. Spider deed de muis erg raar nadat ik gewonnen had kon niet met de muis selecteren 'nog een spel' verder ach ja. O ja internet nog niet aan de gang gekregen ondank dat Beta 2  Wifi oplossing zou bieden.Leuk 30 dagen proberen (zowel Parallels als XP, regstratie!)

SmarDazz:
Op wat voor Mac heb je Parallels Workstation geïnstalleerd? Op sommige Core Solo Mini's schijnt het minder vlot te draaien. En hoeveel geheugen heeft die Mac?Nog een tip: je moet in Windows XP bij Start > Configuratiescherm > Beeldscherm > Instellingen > Probleem oplossen > Hardware-versnelling de slider 1 stapje terug zetten. Dan gaat de grafische opbouw van o.a. menu-lijsten een stuk sneller.

Mac OS X:
Hij draait inderdaad niet op een Mac mini, die heeft de Intel-technologie niet voor te virtualiseren ;)

SmarDazz:
Daarover lopen de meningen nogal uiteen. Als je op het Parallels-forum kijkt, dan blijken alle Mac Mini's met Core Duo processor het prima te doen, en zelfs sommige Mac Mini's met Core Solo processor. Maar niet alle Mac Mini's hebben het snelheidsbevorderende VT-X actief, om onduidelijke reden. Schijnt een foutje van Apple te zijn.

Triumph:
Op een MacBookPro 2.0 GHz 2 GB (5 GB voor XP/Parallels)

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie