Supportvragen digitale media > Audio

Apple Music iPhone SE en Bose SoundLink

(1/4) > >>

catmen:
Hallo, ik kocht 1,5 jaar geleden een iphone SE met 128 mb geheugen om daar voldoende muziek te kunnen opslaan, ik speel die af al heel de tijd af op de bose soundlink, draadloos, ik speel geen Apple Music nummers meer af van uit de cloud wegens onderbrekingen.

Nu krijg ik sinds kort wanneer ik muziek afspeel uit de iPhone SE ook onderbrekingen, wanneer ik in de tuin tijdens het eten wat muziek wil aanbieden aan mijn gasten en dat onderbreekt dan continu is dat wel BALEN! Zelfs wanneer ik de soundlink op 30cm mijn SE leg is er onderbroken muziek.

Dat is gewoon niet te doen, ik gebruikte dan maar tijdelijk een DAB radiootje aangekocht on line bij mijn krant voor 35€ 

Probleem ook hiermee is dat het dagelijks aan de lader moet. Wat kan er mis zijn met mijn muziek uitrusting? Ik kreeg wel een pop up bericht dat muziek terug moet gedownload worden omdat Apple nu “ruimtelijke “ muziek aanbied? Of heb ik dat  volledig verkeerd begrepen? Ik zie in de muziek app wel twee icoontjes die er vroeger niet waren denk ik met “Apple digital master” en “lossless” heeft de weergave daar mee te maken?

nnsa:
De oorzaak is waarschijnlijk dat je Bluetooth verbinding deze lossless muziek niet probleemloos kan weergeven.

Ik zie twee oplosingen:

1. Maak gebruik van een bekabelde verbinding en dan afspelen via Aux op je Bose Soundlink;

2. Maak gebruik van een andere muziek-bibliotheek, bijvoorbeeld Spotify;

https://support.apple.com/nl-nl/HT212183

GeorgeM:

--- Citaat van: nnsa, 16 augustus 2021 - 09:05 ---2. Maak gebruik van een andere muziek-bibliotheek, bijvoorbeeld Spotify;

https://support.apple.com/nl-nl/HT212183

--- Einde van citaat ---
Vreemd advies, omdat in je eigen link volgens mij de oplossing hiervoor staat:


--- Citaat ---
* Ga naar 'Instellingen' > 'Muziek'.
* Tik op 'Audiokwaliteit'.
* Tik op 'Lossless-audio' om het gebruik ervan in of uit te schakelen. Hier kunt u de audiokwaliteit kiezen voor het streamen en downloaden van audio.
--- Einde van citaat ---

MacFrankie:
@catmen
Met welke app speel je de muziek af?
Hoe maak je exact verbinding met de Bose SoundLink? Bluetooth (je kiest de Bose SoundLink als speaker in je iPhone BT settings), AirPlay 2, of iets anders?

catmen:
Ik heb een maand abonnement bij Apple Music (10€) en gebruik bleu tooth voor verbinding tussen iPhone SE laatste type en de bose soundlink van 350€. De iPhone is het enigste toestel dat er verbinding mee maakt ( niet MacBook of iPad)

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie