Supportvragen digitale media > Audio

Dictafoon kwaliteits vraag

(1/1)

Peter P:
Mijn oude buurman hoort ‘s nacht al maanden lang vreemde geluiden in zijn woning en weet niet waar dit vandaan komt. Ik ga vanavond naar hem toe en wil deze geluiden opnemen met de Dictafoon app op m’n iPhone.

Audiokwaliteit heb ik al ingesteld op ‘Zonder verlies’ voor betere opnames. Iemand ervaring met Dictafoon of een betere app?

nnsa:
Zonder verlies is bij deze app hoogste kwaliteit. Er zijn tientallen Record apps, maar ik zou het inderdaad eerst met Dictafoon proberen. Belangrijk is ook de gebruikte Microfoon. Als het resultaat te wensen overlaat, kan je altijd nog upgraden naar een andere / betere app. Laat resultaat maar weten.

Alternatief (één van de velen)

https://apps.apple.com/nl/app/recorderhq-recorder-for-cloud/id592288593

puk1980:

--- Citaat van: Peter P, 29 juli 2021 - 19:48 ---Mijn oude buurman hoort ‘s nacht al maanden lang vreemde geluiden in zijn woning en weet niet waar dit vandaan komt.

--- Einde van citaat ---

Neem ook een leuk muziekje mee. :smile:


MacMiep:
Steenmarter?

Sypie:
Check wel vooraf wat de microfoon doet wanneer het zacht geluid is wat mogelijk ook nog ver van de telefoon af is. Sommige microfoons kun je op een halve meter in praten wat je wilt maar er komt weinig geluid uit je speakers.

Even doorklikken naar 2:46.

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie