Supportvragen digitale media > Audio

Hulp gezocht bij samenstellen nieuwe Hi-Fi

<< < (37/38) > >>

puk1980:
Veel plezier ermee! :smile:

Ziegler:
Ik ben nog niet helemaal te spreken over BluOS. Ik heb een abonnement bij Tidal en daar maak ik een afspeellijst aan. Nu heeft BluOS één smaak: je speelt deze lijst elke keer in exact dezelfde volgorde af. Als ik via de Tidal app afspeel kan ik hem via shuffle afspelen, maar die optie bestaat in BluOS niet eens. Als je de afspeellijst afspeelt in BluOS speelt hij hem altijd in dezelfde volgorde af . . . .

Heel vreemd dat die app dit niet kan.

srna513006:
@Ziegler, volgens mij moet dat toch kunnen…

Ik heb op dit moment geen apparaat ter beschikking dus kan het niet testen.

Kijk maar via deze link….
https://support.bluos.net/hc/en-us/articles/360000216728-How-do-I-shuffle-the-playlists-in-the-BluOS-Controller-app-

Ziegler:
 Ik ben er al achter. Wel wat vreemd van BluOS.
Stel ik speel een album af. Dan voegt BluOS deze toe aan de 'Play Cueue'. Als ik daarna een ander album of afspeellijst afspeel, voegt hij deze toe (vooraan) aan de 'Play Cueue', maar het eerste album blijft staan. Als ik daarna op shuffle klik in de afspeellijst, shuffelt hij niet de afspeellijst, maar de 'play cueue'.

Ter verduidelijking: ik had de shuffle knop wel gezien, maar aangezien hij heel andere muziek ging afspelen, was ik in de veronderstelling dat hij iets anders shuffelde. En eigenlijk is dat ook het geval.

Hajonides:
Aanvullnd vraagje: heb op de Marantz m'n oude Mission 760i speakers aangesloten. Het tv-geluid bij stemmen valt nogal tegen bij lagere volumes. Nu beschikt de Marantz over Dolby 5.1, waarmee ik geen ervaring heb. Is het zinvol in eerste instantie een center speaker aan te sluiten en zo ja, kan dat elke speaker zijn (afhankelijk van budget/kwaliteit natuurlijk)?

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie