Supportvragen digitale media > Audio

iPod opent iTunes, maar

(1/2) > >>

fabb:
Handig (meestal) dat iTunes automatisch opent bij het inpluggen van je iPod.  Maar als je iTunes niet meer nodig hebt en dus sluit, wil ik wel graag dat ie ook gesloten blijft. Iedere keer start direct weer het programma op, ook als m'n iPod uitgeplugt is. De enige oplossing is een restart.Dit is bij de weg op een iMac G3 DV400 OS 10.2.4 (vandaar dat ik me niet kan permitteren om alle progs continu geopend te houden).
Heb ooit iPod-Launcher geinstalleerd waar oa. als startup-item iTunes (v3) instond, misschien dat het daar aan ligt?Iemand herkenning/idee/oplossing?

Otto:
Ik heb dit probleem ook wel eens. Als ik 'm meerdere keren afsluit houdt het soms op, maar best een beetje irritant. Ik zou zo snel niet weten waaar het aan ligt.

Appleidee:
Probeer allereerst eens iTunes handmatig op te starten voordat je je iPod erin plucht. Ik heb dit ook al twee keer gehad met een (audio)-CD.

fabb:
Merk nu dat ie dat gedrag ook vertoont terwijl er nog helemaal geen iPod in de buurt is geweest.... hmmm beetje irritant inderdaad..(Bewerkt door fabb om 19:06, 8-03-2003)

Beathoven:
Kijk eens bij de opties van iTunes, ik weet zeker dat ik de volgende opties eens voorbij heb zien komen.- open iTunes bij aansluiten van iPod.. die vink je ff uit :)
--- Citaat ---Merk nu dat ie dat gedrag ook vertoont terwijl er nog helemaal geen iPod in de buurt is geweest.... hmmm beetje irritant inderdaad..
--- Einde van citaat ---
Dat kan kloppen, dan staat ie in je opstartbestanden. Je kunt 'm uitschakelen door ff naar je systeemvoorkeuren te bladeren en 'm daar uit te vinken bij de inlogonderdelen.(Bewerkt door Beathoven om 0:17, 9-03-2003)

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie