Supportvragen digitale media > Audio

iPod start op met een folder en een i

(1/1)

RvPutten:
ik had m'n iPod laten vallen en daarom heb ik hem maar gecontroleert met schijfhulpprogramma's :music: aangezien hij allemaal fouten gaf heb ik hem opnieuw geïnitialiseert. daarna gaf hij meteen de bekende 4,66 gig weeraan en niet 4,33 gig. Ook nadat ik de boel weer gecontroleert had waren er geen problemen meer, iTunes opgestart, m'n iPod een naam gegeven en de muziek weer overgezet. Nou heb ik het idee dat m'n iPod geen software meer heeft om de boel te besturen maar dat heeft iTunes dus niet in de gaten. Hoe kan ik hem aangeven dat hij de software (1.2.2) er weer opzet? :blush:

pnt:
itunes zal dat denk ik niet doen voor je. Je kan de software zelf even downloaden op:http://www.apple.com/ipod/download/

RvPutten:
ja klopt die heb ik, maar werkt samen met iTunes. Je installeert namelijk de  1.2.2  software update en als je je iPod daarna aansluit update hij de iPos met 1.2.2. hmmm...., nu ga ik mij afvragen had ik meer moeten doen toen ik mijn iPod een naam gaf? :sad:

botoo:
restore info

RvPutten:
hee bedankt, het werkt inderdaad hij heeft alles er weer opgezetmet zeeeeeeer  :biggrin: vriendelijke groet Robert van Putten :inlove:

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie