Supportvragen digitale media > Audio

Muziek onderbreekt om de ....sec even

(1/2) > >>

catmen:
Geruime tijd geleden had ik problemen met apple muziek via Bluetooth af te spelen naar de bose resolve, men raadde hier toen aan om een kabeltje aan te schaffen om de iphone SE te verbinden met de minijack van de bose, wat ik dus deed.

Ik download steeds de muziek op de SE die genoeg opslag heeft, dus geen streaming meer, nu ik op verlof ben en en de combinatie terug aansluit stel ik  dat opnieuw vast, de muziek onderbreekt continu om de zeg maar 15 seconden en is ze helemaal even weg, dat begint danig mijn strot uit te hangen!

Wat moet ik nog doen om "deftig" naar mijn muziek te luisteren of is het opzeggen van apple muziek nog de beste oplossing? En eens met Spotify te proberen? Zo is dat niet leuk meer en geld weg gegooid.

Catmen

orange:
Jammer dat je opnieuw bent begonnen met een topic.

Ik weet daardoor niet wat er eerder allemaal is geprobeerd of welke combinaties wel of niet werkten.

Nu beginnen we weer van voor af aan met vragen en tips...

nnsa:
Als de muziek daadwerkelijk fysiek op je iPhone staat, dan mogen er eigenlijk geen onderbrekingen plaatsvinden, zeker niet als de iPhone via de aux ingang met een kabeltje is aangesloten. Ik denk echter dat er toch muziek wordt gestreamed. Waar vandaan maakt niet zoveel uit. Apple Music moet ook goed kunnen afspelen. Ik zou wel naar de instellingen kijken en losless eens uitzetten. Zo ook Dolby Atmos. Dit doe je bij instellingen/Muziek.

Wat bij streaming audio verstorend kan werken zijn berichtjes en emails die binnenkomen etc. Dus ik zou ook eens ‘niet storen’ inschakelen bij het afspelen van muziek.

Waar is de tijd gebleven, dat je op je Walkman op “play” drukte en ongestoord naar muziek kon luisteren… :wink:

catmen:
Lossless audio en dolby atmos staat al uit, batterij is maar 40% opgeladen. Zou er al iets aan het kabeltje kunnen zijn, anders eens een nieuw aanschaffen.
Catmen

nnsa:

--- Citaat van: catmen,  6 april 2022 - 10:49 ---Zou er al iets aan het kabeltje kunnen zijn, anders eens een nieuw aanschaffen.

--- Einde van citaat ---
Alles kan natuurlijk, maar dan zou ik het kabeltje testen met bijvoorbeeld een radio uitzending. Als die niet onderbroken wordt, is het kabeltje in orde.

Ook andere apparaten op het netwerk kunnen verstorend werken, bijvoorbeeld bij het belasten van het netwerk met downloads, uploads, etc.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie